Audrė Kudabienės tradicija - poilsis Kretoje

Audrė Kudabienės tradicija - poilsis Kretoje

Rugpjūčio 13 dieną televizijos laidų vedėja Audrė Kudabienė švenčia 46-ąjį gimtadienį. Šią datą moteris paminėjo atostogaudama Kretoje.

Televizijos laidų vedėja A.Kudabienė Kretoje praleido dešimt dienų ir „TV publikai“ prisipažino, kad gimtadienio proga į Kretą važiuoja ne pirmą kartą. „Gal jau kokį penkioliktą ar šešioliktą kartą per gimtadienį važiuoju į Kretą. Nieko geresnio už Kretą iki šiol neatradome. Mano manymu, dvi nuostabiausios vietos pasaulyje yra Kreta ir Paluknys (Gintaras Kudaba, A.Kudabienės vyras, skraido lėktuvu Paluknyje - red. past.)“, - pasakoja moteris.

Kreta, pasak A.Kudabienės, yra nuostabi ir kiek mistiška vieta: „Kretoje yra viskas. Puikus oras, skanus maistas, fantastiški žmonės. Aš ne kartą kolegoms esu pasakojusi, kad jau pirmą kartą išlipus Kretos oro uoste jauti, jog atvažiavai į tą vietą, kur gera būti. Apima kažkoks nepaaiškinamas jausmas. Žinoma, galbūt yra kažkiek mistikos, įsitikinimų ar dar kažkokių dalykų. Tiesiog Kretos žavesį sunku nupasakoti žodžiais.“

Saulėtoji Graikijos sala Kreta A.Kudabienei anaiptol nenusibodo. Moteris sako, kad ten tikrai yra ką veikti. „Per tiek metų yra buvę ir aktyvių, ir pasyvesnių atostogų. Ir pavaikščiojimų po kalnus, ir pagulėjimo pliaže su knyga. Šįkart vežiausi šešias knygas, laipiojome tarpeklyje su Audriumi Morkūnu“, - atvirauja Audrė.

A.Morkūnas, pasak televizijos laidų vedėjos, yra bičiulis, kuris ilgą laiką gyvena Kretoje ir padeda šią salą atrasti iš naujo. „Audrius puikiai, kaip vietinis, kalba graikiškai, todėl su juo visur yra labai smagu keliauti. Gauni tokių pietų, kokių pats niekada gyvenime neužsisakytum jokioje kavinėje. Ir pamatai vietas, kurias šiaip atvažiavęs ir gavęs nuorodą aplankyti tikrai nesugalvotum pamatyti, taigi nepamatytum ir tos Kretos, kokia ji yra iš tikrųjų“, - pasakoja pašnekovė.

Pasak televizijos laidų vedėjos, kad ir kaip smagu atostogauti, ji jau nori veiklos.

„Kad ir kaip smagu poilsiauti, bet ir darbų jau pasiilgau,“ - prisipažino moteris.

Parengta pagal priedą „TV publika“

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder