Artūras Milaknis Palangoje vedė savo išrinktąją

Artūras Milaknis Palangoje vedė savo išrinktąją

Pasibaigus auksu apipintam sezonui, Lietuvos čempionu tapusio „Žalgirio“ krepšininkas Artūras Milaknis (32 m.) penktadienio popietę pasiekė bene svarbiausią pergalę. Palangos Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje jis vedė savo mylimąją Laurą Valeikaitę. Pasveikinti poros į pajūrį atvyko ir žinomi krepšininkai.

Prieš 16 val. prie pagrindinės Palangos bažnyčios jau būriavosi keli poros pasveikinti atvykę šeimos nariai, bičiuliai. Netrukus pradėjo rinktis ir puošniai atrodantys Kauno „Žalgirio“ krepšininkai su savo antrosiomis pusėmis, tarp jų – ir Antanas Kavaliauskas su žmona Amanda, taip pat Paulius Jankūnas su žmona Ieva.

Vesti renginį buvo pakviestas Eimutis Kvoščiauskas, kuris rūpinosi ir prie bažnyčios susirinkusiais svečiais.

Artūras Milaknis į bažnyčią atvyko likus 15 minučių iki ceremonijos. Vos tik pamatęs susirinkusius fotografus krepšininkas nuskubėjo į vidų.

Krepšininkas visą karjerą savo asmeninį gyvenimą saugojo tarsi po devyniomis spynomis, nuo kalbų išsisuko ir šiandien – pora nusprendė sava laime su kitais nesidalyti.

Apie 16 valandą, lydima draugės, į bažnyčią atvyko ir nuotaka. Ji puošėsi pečius atidengiančia, gėlėmis išsiuvinėta ir žemę siekiančia suknele, kurią papildė ilgas šleifas.

Prieš žengdama prie altoriaus jaunoji braukė laimės ašaras. Nuotaką prie altoriaus lydėjo tėtis.

Po ceremonijos bažnyčioje jaunuosius pasitiko rožių žiedlapius laikę artimieji ir draugai, kuriuos tik laimingai porai pasirodžius tarpduryje paleido į orą.

Priėmę sveikinimus, padėkoję susirinkusiesiems, Artūras ir Laura sėdo į automobilį ir išvyko fotografuotis.

Po fotosesijos šventė persikels į vieną iš Palangos viešbučių.

Savo išrinktajai Artūras pasipiršo 2018-ųjų liepą.

Prieš 14 metų A.Milaknis savo profesionalo kelią pradėjo „Žalgirio“ jaunimo komandoje, o nuo to laiko yra laimėjęs ne tik 8 „Betsafe–LKL“ žiedus, bet ir dukart tapęs Karaliaus Mindaugo taurės čempionu bei savo dosjė papildęs Eurolygos trečiąja vieta.

Šiemet dešimt metų su pertraukomis „Žalgiryje“ praleidęs 32-ejų metų snaiperis pranešė ir toliau liekantis lojalus savo gimtojo miesto komandai.

„Kauno „Žalgiris“ jau yra įaugęs į mano kraują, tad labai džiaugiuosi dar metams liekantis čia. Ši organizacija kasmet auga visomis prasmėmis, smagu būti jos dalimi, todėl sulaukęs pasiūlymo ilgai nesvarsčiau“, – apie sutarties pratęsimą sakė A.Milaknis.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder