A. Stumbras apie žmonos dalyvavimą „Kaukėse“: pavaidinau, kad supykau už paslaptį

A. Stumbras apie žmonos dalyvavimą „Kaukėse“: pavaidinau, kad supykau už paslaptį

Rugsėjį startavęs ir rekordinio žiūrovų susidomėjimo sulaukęs įslaptintas LNK muzikos šou „Kaukės“ artėja prie pabaigos. Prieš pat finalą atskleista viena paslaptingiausių projekto kaukių Lapė.

Kelis mėnesius po ja slėpėsi verslininkė, nuomonės formuotoja Inga Stumbrienė. Kad dalyvauja didžiausiame šių metų šou, moteris nuslėpė ne tik nuo draugų, bet ir nuo artimiausių žmonių – savo šeimos. „Teko gerai pasukti galvą, kaip rasti pasiteisinimų, kur vis dingstu. Nei vyrui, nei vaikams, nei mamai nieko nesakiau“, – neseniai atviravo moteris.

Jos sutuoktinis Aivaras Stumbras prisipažino, kad net nenutuokė, ką veikia jo žmona.

„Pastebėjau, kad Inga vis išvažiuoja į filmavimus. Tai vieną dieną, tai dvi filmuojasi. Visos laidos ją kviečia ir kviečia! Galvojau, kada gi čia rodys tas laidas, kas vyksta, kad turi tiek istorijų ir temų pokalbiams?“ – pasakoja Aivaras.

Iš tiesų I. Stumbrienė kartu su kūrybine grupe kruopščiai apgalvodavo planą, kur ji galėtų visą dieną būti, kai vyko projekto filmavimai ar reikėdavo apsilankyti įrašų studijoje. Du dešimtmečius kartu esanti pora vienas nuo kito paslapčių neturi, todėl šis projektas buvo didžiulis išbandymas ne tik dėl dainavimo, bet ir slaptumo išsaugojimo.

 

Inga Stumbrienė su šeima © Asmeninio archyvo nuotr.

„Žinot, pasirodė, kad Inga daugiau nei visada kažką niūniuoja, klausosi muzikos, galvojau, gal labai įsitempusi, gal nori daugiau atsipalaiduoti“, – pasakoja I. Stumbrienės sutuoktinis Aivaras.

Kai vyko „Kaukių“ premjera, Inga, bijodama būti atpažinta, su šeima išvyko į kino teatrą. Visaip stengėsi kuo labiau atitolinti momentą, kai jos artimieji išvys ją scenoje.

„Kai su visa šeima pasižiūrėjome vieną iš „Kaukių“ laidų, pamatęs Lapę iškart pagalvojau, kad čia gali būti Inga, juk šitiek metų esame kartu, pažįstame vienas kito balsą, judesius, stovėseną, bet ji neišsidavė. O tą akimirką, kai buvo nuimta kaukė ir pamačiau, kad ten mano žmona, labai didžiavausi. Inga atliko tikrai išskirtines, sunkias dainas, aš juk žinojau, kad ji niekuomet nedainavo. Tai, ką ji padarė scenoje, yra nuostabu.

Man labai patiko, didžiuojuosi ja. Žinoma, pavaidinau, kad pyktelėjau, nes vis tik nemažą paslaptį turėjo. Bet vertinu labai teigiamai, tokia intriga! Ji išnaudojo galimybę, kurią gyvenimas atsiuntė. Aš už tai, kad išnaudotume visas jas, kurias gauname“, – pasakoja Aivaras.

Nors pyktelėjimas buvo suvaidintas, Aivaras juokiasi, kad dabar ir jis galėtų dalyvauti kokioje nors avantiūroje, kad būtų lygiosios. „Labai norėčiau mokėti dainuoti, tada gal ir dalyvaučiau, kodėl gi ne! Bet tikrai neturiu balso, muzikinių duomenų, todėl geriau nereikia“, – juokiasi vyras, paklaustas, ar gali būti, kad kitame projekto sezone jis slėpsis po kuria nors kauke.

„Visa šeima stebėsime finalą, visi likę dalyviai verti pergalės. Manau, kad visi dalyvavę projekte jau yra nugalėtojai, nesvarbu, kada jų kaukės buvo atidengtos. Didžiausios sėkmės finalininkams, o man ir vaikams nugalėtoja jau yra Inga“, – didžiuodamasis kalba A. Stumbras.

Projekto „Kaukės“ finalas jau sekmadienį, jame pasirodys Višta, Boružėlė ir Vienaragis. Visos kaukės bus nuimtos ir atskleistos visų dalyvių tapatybės. Tačiau koks gi finalas be staigmenų! Trys nauji svečiai ir dar trys atidengtos kaukės!

Kokios Lietuvos ir užsienio žvaigždės po jomis slėpėsi? Didžiausia sezono intriga žiūrovų laukia sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder