A. Pogrebnojus stojo brolių Lavrinovičių pusėn: „Ką tu, Jurgi, dėl Lietuvos padarei?“

A. Pogrebnojus stojo brolių Lavrinovičių pusėn: „Ką tu, Jurgi, dėl Lietuvos padarei?“

Dainininkai Jurgis Didžiulis bei Erica Jennings pasiekė savo. Prieš keletą dienų jie viešai išreiškė pasipiktinimą „Telia“ reklama, kurioje pagrindinį vaidmenį atlieka broliai Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai. Dabar paaiškėjo, kad reklama buvo sustabdyta.

Muzikantai teigė esantys griežtai prieš smurtą prieš moteris, jie antrino, jog tokių asmenų veidai reklaminių stendų puošti tikrai neturėtų.

Tad trečiadienio popietę „Telia“ atstovas Audrius Stasiulaitis pranešė, kad reklama netrukus bus panaikinta.

Ši situacija kaip reikiant įsiutino dizainerį Aleksandrą Pogrebnojų. Vyras socialinio tinklo paskyroje išsakė tai, ką galvoja. Įrašu jis sutiko pasidalyti su lrytas.lt skaitytojais.

„Esu labai nustebintas ir šokiruotas visa šita istorija. Taip išeina, kad niekas gyvenime negali padaryti klaidų, nors broliai jas dar prieš 20 metų išpirko savo kūnu ir savuoju krauju, o po to liejo prakaitą ir negailėjo savęs garsindami Lietuvą…

Gal paskaičiuokit, kiek jie pergalių pasiekė ir kiek traumų per tuos 20 metų patyrė. O Jurgis Didžiulis ir Erika Jennings, matyt, jokių klaidų savo gyvenime nepadarė… Ir ką tu, Jurgi, dėl Lietuvos padarei su blizgančiais šortukais po „Eurovizijos“ sceną palakstei?

Jūs pas mus tikri angelai, nes turit teisę teisti nuspręsti kas kaltas, o kas ne….

Aš pats gerai atsimenu savo didžiojo skandalo situaciją, tuo pačiu metu turėjau projektą su Kauno „Žalgiriu“, bet jie jo nenutraukė ir nenubraukė iš karto visko...

Tik pasakė: „palaukiam, kol situacija išaiškės“ ir po kelių mėnesių jau startavom su naujais Kauno „Žalgirio“ fanų marškinėliais… Taip, kad nebūnam teisuoliais, peristrachovčikais ir šud****s... Būnam Žalgiriais!

Aš pats su broliais praleidau beveik savaitę filmuodamas LNK projektą „Kaukės“ ir turėdamas šiokios tokios gyvenimiškos patirties galėčiau drąsiai teigti, kad eičiau su Broliais į žvalgybą“, – socialiniame tinkle rėžė dizaineris.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder