VMI viktorinos finale - dvi uostamiesčio moksleivių komandos

VMI viktorinos finale - dvi uostamiesčio moksleivių komandos

Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – Klaipėdos AVMI) informuoja, kad į VMI viktorinos „Mokesčiai sugrįžta kiekvienam“ finalą pateko dvi Klaipėdos „Ąžuolyno“ gimnazijos moksleivių komandos, surinkusios atitinkamai 29 ir 26 balus iš 30 galimų. Pirmajame viktorinos etape iš viso varžėsi 107 šalies komandos, į finalą pateko tik septynios, sėkmingiausiai įveikusios testą.

„Dalyvauti viktorinoje paskatino matematikos mokytoja. Laiko pasiruošti turėjome nedaug, tačiau jei domiesi mokesčių sistema, papildomai susirandi informacijos internete, o jos pakankamai yra VMI interneto svetainėje, toks iššūkis yra įveikiamas“, - įspūdžiais dalijosi „Ąžuolyno“ gimnazistė Otilija Skripkaitė, kuri kartu su trimis komandos draugais sėkmingai atliko pirmojo etapo užduotis ir pateko į finalą. Viktorinoje iš viso dalyvavo šešios „Ąžuolyno“ gimnazijos komandos, dvi iš jų pateko į antrąjį turą.

Dalyviai testo rezultatus ir į finalą patekusias komandas gali sužinoti adresu: http://goo.gl/raOjFt. Teisingus pirmojo turto viktorinos atsakymus galima rasti čia: http://www.delfi.lt/media/mokesciai-sugrizta-kiekvienam/. Finale komandoms bus pateikti klausimai ir praktinės užduotys, susijusios su VMI administruojamais mokesčiais ir vykdomomis funkcijomis.

„Viktorinos antrajame ture, kuris vyks Vilniuje sausio 19 dieną, klaipėdiečių varžovais bus dvi Vilniaus, taip pat Alytaus, Šiaulių bei Kėdainių moksleivių komandos. Tikimės, kad sėkmė „Ąžuolyno“ gimnazistus lydės ir finale“, - Klaipėdos AVMI Mokestinių prievolių departamento direktorė Edita Cibienė dėkoja visiems viktorinoje dalyvavusiems Klaipėdos, Palangos, Kretingos, Neringos moksleiviams už žinias bei mokytojams, padėjusiems pasiruošti viktorinai.

Viktorinos „Mokesčiai sugrįžta kiekvienam“ nugalėtojomis taps trys daugiausiai teisingų atsakymų surinkusios komandos. Pirmosios vietos laimėtojams - kiekvienam komandos nariui mokiniui – atiteks planšetinis kompiuteris, antrosios - elektroninė skaityklė, trečiosios - nešiojamos (bluetooth) belaidės kolonėlės, kietiems finalo dalyviams – paguodos prizai.

Visais su viktorina susijusiais klausimais galima kreiptis į organizatoriaus atstovus elektroniniu paštu [email protected] arba skambinti telefonu (8 5) 268 7831. Viktorinos nuostatai skelbiami VMI interneto svetainėje, adresu http://www.vmi.lt/cms/nuostatai.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder