Už ilgametį darbą padėkota Gargždų „Saulutės“ direktorei

Už ilgametį darbą padėkota Gargždų „Saulutės“ direktorei

Penktadienį atsisveikinta ir už ilgametį darbą padėkota Gargždų lopšelio-darželio „Saulutė“ vadovei Liudvikai Norvilienei. Direktorė šiai įstaigai vadovavo net 24-erius metus. Jai vienai iš pirmųjų rajone buvo suteikta aukščiausia vadybinė kvalifikacinė kategorija.

Padėkoti už atsakingą ir nuoširdų darbą nuvyko Klaipėdos rajono savivaldybės mero pavaduotoja Violeta Riaukienė ir Švietimo skyriaus vedėjas Algirdas Petravičius.

„Dėkojame už didžiulį jūsų indėlį į švietimo bendruomenės veiklą, kad taip puikiai ugdėte mūsų ateitį – mažuosius rajono gyventojus. Kiekvienas gyvenimo etapas yra gražus, tad linkime, kad ateinantis būtų sėkmingas, kupinas svajonių ir naujų atradimų, pomėgių, kurie šildytų jūsų širdį. Ir, žinoma, nenutraukime ryšių“, – kalbėjo vicemerė V. Riaukienė.

Tiesioginis vadovas A. Petravičius pasidžiaugė, kad prieš 24-erius metus, kai įstaigai reikėjo surasti tinkamą vadovą, buvo pasiūlyta būtent L. Norvilienės kandidatūra. Jis džiaugėsi visus šiuos metus trukusia bendryste, suburtu kolektyvu.

„Į šį darželį eilės pačios ilgiausios Gargžduose. Ne dėl to, kad trūksta vietų. Tiesiog tėvai pasitiki komanda ir nori atžalas leisti būtent čia“, – sakė A. Petravičius.

Direktorei įteiktas Savivaldybės mero Broniaus Markausko padėkos raštas už nuoširdų ilgametį vadybinį darbą, kryptingą ir kūrybingą ugdymo proceso organizavimą, sėkmingą tarptautinę projektinę veiklą.

L. Norvilienė dėkojo už parodytą dėmesį ir neslėpė, kad ketvirtis amžiaus dirbant „Saulutėje“ prabėgo labai greitai.

„Per šitiek metų turiu kuo pasidžiaugti. Palieku puikią komandą, kuri nei karto nenuvylė, visada patenkino tiek darželio veiklą kontroliuojančių institucijų, tiek tėvų lūkesčius. Linkiu kolektyvui ateityje daug kūrybos ir ištvermės. O aš nuo šiol gyvenu šia diena ir drąsiai pasitinku visus natūralius procesus“, – sakė L. Norvilienė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder