Šimtukininkai negailėjo padėkų mokytojams

Šimtukininkai negailėjo padėkų mokytojams

Klaipėdos meras tradiciškai pasveikino 100 balų įvertinimą iš valstybinių brandos egzaminų gavusius klaipėdiečius. Patys šimtukininkai svarstė, kad padėkos turėtų keliauti ir puikiai juos paruošusiems mokytojams.

Nors šiemet Klaipėdoje abiturientų mažiau nei pernai, bet šimtukų daugiau. Iš viso aukščiausią įvertinimą šiemet gavo 139 abiturientai. Į šių metų kraitį jie surinko 197 šimtukus. Pernai jų buvo 184, kuriuos gavo 117 abiturientų.

Daugiausiai šimtukų šiemet surinko "Ąžuolyno" gimnazijos bei Klaipėdos licėjaus abiturientai.

"Vienas dalykas - tie šimtukai, kuriuos pasiekėte per dvylika mokslo metų, kitas - kokius pažymius ateityje jums rašys gyvenimas, būsimieji darbdaviai. Linkiu, kad šimtukai įgyti šioje jūsų gyvenimo atkarpoje būtų tik puikus startas ir jūsų kelyje tų šimtukų būtų dar daugiau ir jie būtų ne mažiau prasmingi", - linkėjo V. Grubliauskas.

"Vakarų ekspreso" kalbinti šimtukininkai negailėjo pagyrų ir savo mokytojams.

"Visi žino, koks sunkus buvo šiemet matematikos egzaminas. Bet mano mokytoja buvo nereali. Dešimtoje klasėje atrodė, kad iš viso nesuprantu to dalyko, bet ji sugebėjo mane nukreipti tinkama linkme", - pasakojo tris šimtukus iš matematikos, informacinių technologijų ir anglų kalbos egzaminų gavęs "Ąžuolyno" gimnazijos abiturientas Justas Limša.

Jam antrino ir Vytauto Didžiojo gimnazijos abiturientė Aurėja Stanislovaitytė.

"Kai mokytojas keturis metus kryptingai su tavimi dirba, tikrai gali pasiekti aukštų rezultatų", - sakė šimtuką iš anglų kalbos egzamino gavusi mergina.

Panašiai svarstė ir aukščiausius įvertinimus iš informacinių technologijų bei anglų kalbos egzaminų gavusi "Ąžuolyno" gimnazistė Kamilė Pikelytė.

"Dėl informacinių technologijų egzamino esu dėkinga mokytojai, kad palaikė, skatino. O anglų kalbos rezultatai, manau - daugelio metų įdirbis, nes seniai skaitau angliškas knygas, žiūriu filmus", - svarstė K. Pikelytė.

Vytauto Didžiojo gimnazijos abiturientė Mirga Kuraitytė pritarė, kad daug kas priklauso ir nuo įdėto darbo, ir nuo sėkmės.

"Pavyzdžiui, man pasisekė, kad rašant rašinį buvo tokia tema, kuria labai domėjausi ir turėjau daug argumentų. O anglų kalbos šimtukas - jau ilgalaikio darbo rezultatas", - svarstė du šimtukus gavusi M. Kuraitytė.

Sveikinami Klaipėdos miesto abiturientai, pelnę šimtukus

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder