Šiaulių Trečiojo amžiaus universitetui – 20 metų!

Šiaulių Trečiojo amžiaus universitetui – 20 metų!

Šiais metais Šiaulių Trečiojo amžiaus universitetas mini ypatingą progą 20 metų jubiliejų. Ši organizacija Šiauliuose buvo įkurta 1999 m. spalio 1 d. Šiaulių miesto savivaldybės tarybos narių gydytojos Birutės Paplauskienės ir inžinieriaus Vaclovo Vingro iniciatyva. Jau dvidešimt metų organizacija vienija daugiau nei 800 studentų, kurie ne tik mokosi, bet ir aktyvia, visuomeniška veikla atkreipia visuomenės dėmesį į mokymosi visą gyvenimą prasmę.
Jau balandžio 11 d. 12 val. prie Povilo Višinskio paminklo (Vilniaus g. 130) įvyks Šiaulių Trečiojo amžiaus universiteto jubiliejaus minėjimas. Šventės metu kalbės Šiaulių Trečiojo amžiaus universiteto rektorius Stanislovas Algimantas Baublys, prorektorius Vaclovas Vingras, fakultetų vardu žodį tars Humanitarinio fakulteto dekanė Džiuljeta Maskuliūnienė. Taip pat į dangų bus paleista 20 balionų su palinkėjimais, vyks smagi viktorina, kurios metu bus galima laimėti Šiaulių miesto visuomenės sveikatos biuro prizų.Renginio metu bus vaišinama žolelių arbata ir skanėstais, o Trečiojo amžiaus universiteto bendruomenė, kartu su visais šiauliečiais, susivienys masinei dainai.
Renginio aprangos kodas – geltona spalva. Tai Saulės miesto spalva, simbolizuojanti pavasarį, šviesą ir brandą, todėl visi šiauliečiai ir miesto svečiai kviečiami pasipuošti ryškiu akcentu ir kartu paminėti Šiaulių Trečiojo amžiaus universiteto gimtadienįǃ

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder