Martyno Mažvydo progimnazijoje - svarbiausias metų renginys

Martyno Mažvydo progimnazijoje - svarbiausias metų renginys

2019 m. gegužės 30 dieną Klaipėdos Martyno Mažvydo progimnazijoje vyko iškilmingas mokinių ir mokytojų jau tradicija tapęs pagerbimo renginys ,,Metų švyturys‘‘. Šio renginio metu buvo apdovanoti mokiniai įvairiomis nominacijomis už labai aukštus mokymosi rezultatus, pasiekimus sporte, už tolerantiškumą, pilietiškumą, bei apdovanotas buvo ir geriausias mokyklos metų mokytojas.

Šiam svarbiausiam metų renginiui pasiruošimas vyko labai aktyviai. Sudaryta mokytojų darbo grupė su mokyklos Mokinių lyderių klubu negailėjo nei savo laiko, nei jėgų, kad šis renginys tikrai būtų garbingas bei iškilmingas, gi taip svarbu yra pagerbti tuos, kurie visus metus uoliai siekė savo tikslų skirdami visą savo dėmesį mokslams, sportui ar socialinei veiklai. Mokykloje pasiruošimo metu tvyrojo gera nuotaika, jautėsi mokinių smalsumas, nes nominuotų laimėtojų vardai ir pavardės buvo slepiamos iki pat renginio dienos.

Viso mėnesio pasiruošimą bei nerimą vainikavo renginys, kuriame tvyrojo stebuklinga nuotaika. Jaučiame, kad šis renginys suartino visą mokyklos bendruomenę. Smagu buvo stebėti renginio metu plačias vaikų šypsenas, tėvelių akis pilnas pasididžiavimo, girdėti iškilmingas mokytojų kalbas apie savo ugdytinius.

Galime pasidžiaugti, kad sulaukėme ypatingų svečių kurie noriai sutiko atvykti į renginį, pasidalinti savo sėkmės istorijomis bei įteikti garbingas nominacijas. Lietuvos rinktinės vyr. trenerė Auksuolė Stropienė sutiko pasakyti motyvuojančią kalba bei įteikė ,,Metų sportininko‘‘ nominaciją, bei Karinių jūrų pajėgų Komandoras leitenantas Ramūnas Kažerskas garbingai įteikė metų pilietiškiausio nominaciją. Kitas taip pat garbingas ir pelnytas nominacijas mokiniams teikė mokyklos administracija bei mokantys mokytojai. Nominuotai ,,metų mokytojai‘‘ laimėjimą įteikė mokyklos Mokinių lyderių klubo pirmininkė.

Tikime, kad pagerbdami ir parodydami dėmesį savo mokyklos ,,Švyturiams‘‘ skatiname juos tobulėti, kasdien vis stipriau siekti savo tikslų bei būti pavyzdžiu kitiems.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder