Klaipėdos turizmo mokyklos kalėdiniai meduoliai – pirmieji tarptautiniame konkurse

Klaipėdos turizmo mokyklos kalėdiniai meduoliai – pirmieji tarptautiniame konkurse

Klaipėdos turizmo mokyklos mokytojai ir mokiniai dalyvavo Estijos Vorumaa profesinio mokymo centro organizuotame konkurse „Tarptautiniai meduolių karai" (angl. „International Gingerbread wars"). Kalėdinių meduolių kepimo ir dekoravimo varžybos vyko virtualiai, „Facebook" socialiniame tinkle. Gruodžio pradžioje konkurso dalyviai galėjo iškepti ir įkelti meduolių receptą bei nuotraukas. Už gražiausius meduolius „Facebook" vartotojai balsavo iki gruodžio 22 d.

Gražiausius kepinius išrinko komisija, kuri paskelbė, jog pirmąją vietą iš 10 konkurse dalyvavusių mokyklų laimėjo Klaipėdos turizmo mokykla. Antroji  vieta atiteko Järvos apskrities profesinio mokymo centrui (Estija), o trečioji - Kuldigos turizmo ir technikos mokyklai (Latvija) bei SASKY savivaldybės švietimo ir mokymo konsorciumui (Suomija). Konkurse dalyvavo atstovai iš penkių šalių: Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos ir Kipro.

Labiausiai konkurso stebėtojų pamėgta buvo Rugilė Vėlavičiutė, besimokanti konditerijos Klaipėdos turizmo mokykloje, surinkusi 262 balsus. Renginį, kuris buvo paskelbtas socialiniame tinkle, stebėjo 10 600 žmonių.

Konkurso dalyvių darbus vis dar galima pamatyti „Facebook" socialiniame tinkle: https://www.facebook.com/events/1318291968505133/?active_tab=discussion

Gražiausius kepinius išrinko komisija

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder