Dėl darželių galima konsultuotis ir internetu

Dėl darželių galima konsultuotis ir internetu

Šįmet startavo elektroninės registracijos į ikimokyklines ugdymo įstaigas tvarka. Prie naujovės tenka prisitaikyti tiek tėvams, tiek Savivaldybės administracijai, tiek pačioms įstaigoms, todėl nuolat ieškoma sprendimų, kaip bendradarbiavimą padaryti sklandesnį. Švietimo skyriuje veikia konsultacinis telefonas (8 46) 39 61 46, yra sukurta speciali elektroninio pašto dėžutė [email protected], tačiau matydami, kad šių ryšio priemonių ne visada pakanka buvo paruošta elektroninė registracijos pas savivaldybės švietimo specialistus forma, kurią užpildo pats interesantas.

Elektroninė registracija pasiekiama iš savivaldybės interneto svetainės specialios rubrikos „Priėmimas į darželius“ per nuorodas ar tiesiog surinkus interneto naršyklėje darzeliai.klaipeda.lt. Gyventojas pasirenka kalendoriuje jam tinkamą priėmimo datą, atsidariusioje lentelėje pasirenka tinkamą konsultacijos laiką bei žemiau pateikia savo duomenis – vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą bei telefoną. Patvirtinus duomenis nurodytu elektroniniu pašto adresu išsiunčiama žinutė apie registraciją.

Tikimasi, kad šios naujovės įdiegimas, savivaldybės teikiamas viešąsias paslaugas padarys lengviau prieinamas gyventojams.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder