Dėkojo lietuvių kalbos mokytojams

Dėkojo lietuvių kalbos mokytojams

"Ąžuolyno" gimnazijoje į Padėkos vakarą jau penktąjį kartą rinkosi Klaipėdos lietuvių kalbos mokytojai. Nors lituanistams pats darbymetis, mokslo metų pabaiga ne už kalnų. Tad pats laikas suskaičiuoti padarytus darbus, pasakyti padėkos žodžius kūrybiškiausiems šių metų mokytojams.

Šventę organizavo Klaipėdos miesto lietuvių kalbos metodinė grupė bei "Ąžuolyno" gimnazijos lietuvių kalbos mokytojos. Vakarą pradėjo "Ąžuolyno" gimnazijos mokiniai. Neatsitiktinai, o artėjant K. Donelaičio gimimo metinėms, Padėkos vakare skambėjo poemos "Metai" ištraukos. Savo kūrybą skaitė mokyklos prizinių vietų laimėtojai respublikoje ir mieste. Po gražios meninės dalies susirinkusius sveikino "Ąžuolyno" gimnazijos direktorė V. Prižgintienė, Klaipėdos švietimo skyriaus vyr. inspektorė V. Bubliauskienė. Daug gražių žodžių nešykštėjo Klaipėdos jaunimo centro direktorius A. Bagdonavičius.

Už atvirumą pasauliui, už "deimančiukų" ieškojimą, už meninio žodžio puoselėjimą, už olimpiečių ugdymą, už tautiškumo sergėjimą padėkos raštais buvo apdovanoti net 40 Klaipėdos miesto lietuvių kalbos mokytojų.

Jau antrus metus iš eilės miesto lituanistai padėkos vakare ima į rankas "Baltąją knygą", kurioje surašo kūrybiškiausius savo mokinius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder