"Viliojimo meno studija": kad akys vėl žibėtų!

"Viliojimo meno studija": kad akys vėl žibėtų!

Moterų pageidavimu sporto klubas "Apelsinas" nuo sausio 28 d. organizuoja "Viliojimo meno studiją". Tris savaites trunkanti moteriškumo mokykla ne tik puiki proga parengti savo brangiausiajam išskirtinę dovaną Valentino dienai, bet ir galimybė pažadinti savyje giliai užslėptą moterišką žavesį. Juk pavasaris ne už kalnų.

Įdomiausia yra tai, kad atnaujinti šią studiją, kuri anksčiau buvo organizuojama sporto klube "Kitonija", prašo tos moterys, kurios jau lankė šią studiją, arba jų draugės.

Suprantama, juk viliojimo meno įgūdžiai praverčia įvairiose gyvenimo situacijose. Ne vien tik siekiant privilioti vyrą, kaip daugelis skuba įsivaizduoti, bet ir padeda išlaikyti gaivius, spontaniškus santykius šeimoje, o taip pat praverčia bendraujant ar ieškant kitokių gyvenimo galimybių.

Juk tokių dalykų, kaip būti moteriška, elegantiška, koketiška - mūsų nemokė jokia mokykla. O kuri iš mūsų nenori būti patraukli ir žavi?

"Pastebėjau, kad tokie mokymai ypatingai reikalingi šeimos moterims, veiklioms ir labai užimtoms, kad jos galėtų sustabdyti akimirką ir pasakytų sau "Stop, aš esu moteris" ir aš esu ta pati jauna, graži ir žaisminga", - sako idėjos sumanytoja Kristina Kesminienė.

Iš tiesų dažnai būname geromis darbuotojomis, mamomis, šeimininkėmis, bet pamirštame arba tiesiog neberandame laiko pačios sau.

"Moteriškumas yra labai trapus, todėl mano įsitikinimu, jį būtina puoselėti ir prižiūrėti. Viskas reikalauja priežiūros, juk ir rožių darželį, kad žydėtų, reikia laistyti ir ravėti", - primena studijos sumanytoja.

"Viliojimo meno studijoje", tarp tokių pat bendraminčių, moterys atsipalaiduoja, vėl pažadina savyje giliai užslėptą moterišką žavesį, prisimena tokius elementarius dalykus kaip grakštėja ir keičiasi laikysena avint aukštakulnius, lavina savo kūno kalbą bei plastiką. Jos čia vėl pražysta pačiomis gražiausiomis spalvomis, pasikrauna emociškai, o jų akys vėl pradeda žibėti.

Moterys labai mėgsta ir teorines paskaitas apie tai, kaip pažadinti moteriškumą, apie kūno kalbos meną ir flirto paslaptis.

"Aš asmeniškai, flirtą galėčiau prilyginti - puodeliui gardžios kavos. Jei po flirto visi jaučiasi gerai, tai kas gi tame blogo?" - šypsosi K. Kesminienė ir žada studijos dalyvėms atskleisti visas kūno kalbos ir flirto subtilybes.

Juk mokslininkai jau seniai įrodė, kad vyrai myli akimis. Tai tegu jie myli savo moteris! Kiekviena yra to verta.

Informacija

Viliojimo meno studijos užsiėmimai vyks:
Sausio 28-vasario 15 d. pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais 19.30 val.
Sporto klube "Apelsinas", PC "Studlendas", Herkaus Manto g. 84, II aukštas
Tel.: (8 46) 259 922

REKLAMA

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder