Septintoji Jaunimo organizacijų mugė sudrebino Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro sienas

Septintoji Jaunimo organizacijų mugė sudrebino Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro sienas

Praėjusį penktadienį Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre vyko Jaunimo organizacijų mugė „Būk matomas!“. Tradicinėje septintojoje Jaunimo organizacijų mugėje dalyvavo 30 jaunimo ir su jaunimu dirbančių organizacijų, kurios renginio metu ne tik pristatė savo veiklą prie stendų rengdamos įvairias akcijas, pildė savo gretas savanoriais, tačiau ir kovojo dėl „Ryškiausios mugės organizacijos“ bei „Publikos balso“ apdovanojimų. Šias metais mugėje apsilankė rekordinis skaičius lankytojų, jų, organizatoriai užregistravo daugiau kaip tris tūkstančius.

Organizacijas sveikino Klaipėdos miesto savivaldybės bei Jaunimo reikalų departamento atstovai, gausiai šiais metais susirinkusiu organizacijų bei mugės lankytojų būriu džiaugėsi Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacijos „Apskritasis stalas“ (KLAS) pirmininkas Michailas Denisenko. „Džiaugiuosi, kad Jaunimo organizacijų mugė išaugo iki tūkstančių lankytojų sulaukiančio renginio, kurio metu skleidžiama atsakingo, aktyvaus, pilietiško ir veiklaus jaunimo idėja.“

Pasibaigus mugei visi dalyviai buvo pakviesti į grupių „Arrogantics“ ir „Biplan“ koncertą, bei organizacijų apdovanojimus. Buvo apdovanotos dvi organizacijos, labiausiai pasižymėjusios mugės metu bei viena labiausiai nusipelniusi už veiklą Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacijoje. „Publikos balso“ apdovanojimą pelnė labai aktyviai visose mugės veiklose dalyvavusi ir šaunų prisistatymą paruošusi Socialinių mokslų kolegijos Studentų klubas. „Ryškiausia mugės organizacija“ tapo pirmą kartą mugėje dalyvavusi bendrija „Klaipėdos viltis“. KLAS apdovanojimas už aktyvų dalyvavimą asociacijos veikloje šiais metais atiteko Klaipėdos valstybinės kolegijos Studentų atstovybei. Visos apdovanojimus pelniusios organizacijos buvo įvertintos vertingais prizais.

 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder