Papuošė darželio aplinką

Papuošė darželio aplinką

Šiais metais organizacijos "JCI Klaipėda" nariai vykdydami projektą "Spalvotas gyvenimas" pasirinko nuspalvinti Klaipėdos centre esančio darželio "Boružėlė" aplinką.

Dalyvauti renginyje susirinko "JCI Klaipėda" nariai, draugai, miestiečiai ir darželį lankantys vaikai. Visų dėka buvo nuspalvintos pavėsinės, sūpynės bei kiti darželio kieme esantys objektai. Pavėsinės taip pat buvo papuoštos akį traukiančiais meškučių piešiniais. Dabar darželis atrodo spalvingesnis ir žaismingesnis.

Aktyvių ir socialiai atsakingų žmonių organizacija - asociacija "JCI Lietuva" - šį projektą vykdo jau septintus metus iš eilės. Jo tikslas - stiprinti bendruomenes bei telkti žmones gražiems savanoriškiems darbams pagyvinant viešas erdves, suteikiant joms daugiau spalvų ir žaismingumo.

JCI - tai tarptautinė, nepolitinė, ne pelno siekianti, trečia pagal dydį pasaulyje visuomeninė organizacija, vienijanti 200 000 aktyvių žmonių, kurių amžius nuo 18 iki 40 metų, siekiančių prisidėti prie visuomenės plėtros, tobulėjimo, teigiamų pokyčių pasaulyje.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder