Nemokamai gražins klaipėdietes

Nemokamai gražins klaipėdietes

"Tikriausiai esame keistuolės, bet labai norime, kad kuo daugiau moterų būtų laimingos", - sako sporto instruktorė Brigita Barkauskaitė, sykiu su dar dviem klaipėdietėmis sugalvojusi padovanoti uostamiesčio moterims dovaną - nemokamas dviejų mėnesių trukmės treniruotes, mitybos planus ir fotosesijas.

"Klaipėdos Moterys Moterims" - šitaip vadinasi trijulės sugalvota iniciatyva. Sumanytojos viliasi, kad prie jų prisijungs dar daugiau norinčiųjų praskaidrinti nuotaiką uostamiesčio dailiosios lyties atstovėms.

B. Barkauskaitė pasakojo visada buvusi visuomeniška, tad džiaugiasi radusi bendraminčių.

"Prieš keletą savaičių susitikome su fotografe Loreta Norvaišaite ir pagalvojome, kad galėtume sykiu nuveikti ką nors prasmingo. Kadangi esu sporto trenerė, pagalvojau, kad galėčiau padovanoti Klaipėdos moterims nemokamų treniruočių. Loreta pasisiūlė užfiksuoti moterų pokyčius nuotraukose. Pagalvojome, kad moterims praverstų ir mitybos konsultacijos, tad pradėjome ieškoti dietistės, kuri sutiktų nemokamai dalintis savo žiniomis. Laimė tokią radome Klaipėdos valstybinėje kolegijoje - Aušra Šunokaitė kartu su savo studentais sutiko sudaryti akcijos dalyvėms mitybos planus", - pasakojo B. Barkauskaitė.

Planuojama, kad šia malonia dovana galės pasinaudoti 10 klaipėdiečių. Treniruotės vyks su "Kangoo Jumps" batais.

"Bet jei pamatysime, kad norinčių yra labai daug, manau, tokią iniciatyvą dar kartą pakartosime", - žadėjo sporto instruktorė.

Internete patalpinus anketą apie šią iniciatyvą, kaip mat pradėjo plaukti norinčiųjų laiškai ir skambučiai, tad idėjos sumanytojos sau įvardijo keletą svarbių kriterijų, pagal kuriuos rinksis pretendentes.

Pasak B. Barkauskaitės, labai norisi, kad ši dovana pasiektų būtent tas moteris, kurios dėl vienokių ar kitokių priežasčių negali pačios įsigyti sporto treniruotės ar mitybos plano.

"Vakar skambino trijų vaikų mama ir pasakojo, kad tai jai būtų didžiulė laimė, tik apgailestavo, kad vakarais į treniruotes negalėtų atvykti, nes nebus kur paliktų vaikučių. Nepraėjo nė valanda, ta pati moteris vėl paskambino ir džiaugėsi suradusi, kas du kartus per savaitę ją išleis į treniruotes. Taigi, kai labai nori, visas pasaulis tau padeda", - nuotaikingai kalbėjo B. Barkauskaitė.

Pasak jos, numatyta, kad treniruotės prasidės spalio pradžioje ir tęsis du mėnesius.

"Šios iniciatyvos esmė - skleisti moterišką grožį ir be atlygio dalytis savo gabumais su kitomis klaipėdietėmis. Mūsų trijulė kviečia klaipėdietes į moteriško solidarumo iniciatyvą "Klaipėdos Moterys Moterims" ir skatina moteris neatlygintinai dalytis gerumu ir savo gabumais. Tai nieko nekainuoja, bet sukelia šypseną kiekvienos moters veide. Kepate nuostabaus skonio tortus? Valio! Pakvieskite Klaipėdos moteris į nemokamą tortų kepimo pamoką. Jūs atliekate tobulus makiažus? Puiku! Pakvieskite moteris į nemokamą makiažo paskaitą", - idėjos sumanytojos kviečia prisijungti prie iniciatyvos kitas moteris ir džiaugiasi, kad gerų darbų ratas jau plečiasi: viena mergina jau pasiūlė projekto pabaigoje prieš fotosesiją padaryti visoms dalyvėms makiažą nemokamai.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder