Moksleiviai kviečiami į 14 - tąsias meškeriojimo varžybas

Moksleiviai kviečiami į 14 - tąsias meškeriojimo varžybas

Birželio 7-ąją dieną, 8.30 val., Klaipėdos vaikų globos namai ,,Rytas‘‘ ir Klaipėdos moksleivių saviraiškos centras kviečia prie Trinyčių tvenkinio į Klaipėdos miesto ir apskrities moksleivių meškeriojimo varžybas.

Keturioliktus metus iš eilės 10-19 metų jaunieji meškeriotojai susirinks įdomiai praleisti laiką gamtoje ir varžytis dėl prizų, kurie atiteks geriausiems meškeriotojams. Varžybų tikslai - sukviesti jaunuosius meškeriotojus pasidalinti savo patirtimi ir meistriškumu, ugdyti žvejybos ir ekologinę kultūrą bei skatinti vaikus užsiimti prasminga veikla ir turiningai praleisti laisvalaikį. Varžybos rengiamos socialiai remtiniems vaikams, vaikų namų globotiniams, tačiau išbandyti jėgas kviečiami visi norintieji. Registruotis galima jau dabar telefonais 8 46 345854 ir 868444889 iki birželio 6 dienos.

Jaunieji meškeriotojai pradės varžytis 9.00 valandą ryto ant Trinyčių tvenkinio kranto, nuo ''Sendvario'' pagrindinės mokyklos pusės. Kviečiamos dalyvauti iš dviejų moksleivių sudarytos komandos. Pageidautina, kad varžybų dalyvius lydėtų suaugęs asmuo. Varžybų turas truks 4 valandas. Viskas labai paprasta - kieno laimikis svers daugiau, tas ir laimės. Tiesa, organizatoriai pabrėžia, kad dalyvių laukia ne tik komandiniai apdovanojimai - taip pat bus išrinkti geriausi žvejai individualioje įskaitoje. Pirmieji 50 užsiregistravusių dalyvių bus apdovanoti pakvietimais į greitojo maisto restoraną, o nugalėtojai ir prizininkai – žūklės reikmenų parduotuvių dovanų kuponais.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder