Miestiečių pramogos padės skurstantiems

Miestiečių pramogos padės skurstantiems

Pirmadienį Klaipėdos miesto savivaldybėje lankėsi ir su meru susitiko labdaros ir paramos fondo „Maisto bankas“ atstovai, kurie pristatė savaitgalį vyksiantį projektą „Kviečiu į svečius“.

Klaipėdiečiai bus raginami suruošti vaišes savo bičiuliams, už kurias jie aukotų pinigų, kurie vėliau būtų pervedami į „Maisto banko“ sąskaitą.

Idėjos autoriai teigia, kad vaišių metu šeimininkai palepinę aplinkinius ir drauge pramogavusius galės surinkti lėšų tiems, kam trūksta lėšų pavalgyti.

Idėjos autoriai teigia, kad vaišių metu šeimininkai palepinę aplinkinius ir drauge pramogavusius, galės surinkti lėšų tiems, kam trūksta maisto.

Projekte gali dalyvauti kiekvienas norintis – tereikia užsiregistruoti internetiniame puslapyje www.kvieciuisvecius.lt, atsispausdinti kvietimus ir pakviesti kuo daugiau draugų netradiciškai praleisti paskutinį rugsėjo savaitgalį.

Toks projektas vyko ir pernai. Jo metu į 70 susibūrimų susirinko per 700 žmonių.

Buvo surinkta per 14 tūkstančių litų, o šie pinigai išleisti labdaros maisto logistikai. Iš įvairių maisto gamintojų, prekybininkų ir ūkininkų buvo surinkti pardavimui netinkami maisto produktai.

 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder