Yra tik viena priežastis, kodėl vyras neveda savo moters

Yra tik viena priežastis, kodėl vyras neveda savo moters

Jeigu norite turėti vyrą ir šeimą, o jūsų partneris atsako: „Vėliau, kai susiklostys aplinkybės“, žinokite, kad iš tikrųjų tai reiškia: „Aš patenkintas mūsų dabartine padėtimi. Tu esi puiki ir visais atžvilgiais gera, bet ne ta moteris, kurią aš vesiu. Aš neįsivaizduoju tavęs savo žmona“.

Tokiais atvejais vyras nemano, kad dabartinė jo partnerė yra tokia moteris, su kuria norėtų susilaukti vaikų, vaikaičių, kartu praleisti visą gyvenimą ir pasenti.

Beje, tokie partneriai vaikų kartais susilaukia. Dažniausiai taip atsitinka moters iniciatyva, nes ji tikisi, kad tada vyras imsis aktyvių veiksmų santuokai sukurti.

Tačiau vaikai nebūtinai turi būti kliūtis atsisakyti vedybų, nes vyras vis tiek neįsivaizduoja tos moters savo žmona. Jis pasilieka sau teisę manevruoti. Juk be žiedo ant piršto jis jaučiasi laisvas, kad ir turintis sugyventinę, bet ne žmoną.

Kuo būtent neįtinka vyrui moteris, su kuria jis gyvena, miega, susitikinėja, gal net susilaukia vaikų, žino tik jis vienas. Ir tai ne visada. Dažnai tai būna intuityvus suvokimas, kad ji jam – ne žmona, ir viskas. Draugė, meilužė, mylima moteris, tačiau ne žmona. Nei dabar, nei vėliau, nebent moteris šantažu ir manipuliacijomis priverčia jį ryžtis vedyboms.

O moteriai viskas kitaip. Ji iškart įvertina vyrą kaip potencialų sutuoktinį. Nors pastebi jo trūkumus, bet tikisi jį perauklėti, priprasti prie jų arba paskatinti jį patį pasikeisti. Į vyrus jai tinka bet kuris, kurį įsimyli, kuris ja rūpinasi ar su kuriuo leidžia laiką, su kuriuo palaiko artimus santykius.

Vyras nenori jos vesti, nes nemato su ja savo ateities. O moteris jam gali būti net brangi. Jis gali mylėti ją, būti prisirišęs prie jos. Tačiau kai tik mylimoji užsimena, kad laikas įteisinti santykius, jis pradeda išsisukinėti, atsikalbinėti, surasdamas šimtus priežasčių.

Nemaloniausias dalykas tokioje situacijoje yra tai, kad retas vyras gali atvirai ir sąžiningai pasakyti: „Aš nematau mūsų bendros ateities. Neįsivaizduoju tavęs savo žmona. Dabar esu su tavim, nes pripratau, man gera, nes nėra geresnės. Bet nemanau, kad esi man reikalinga kaip žmona“.

Vietoj to, jis sako miglotas frazes, užuominas apie geresnius laikus ir aplinkybes, kurios ateityje pasikeis. O kas pasikeis? Tikriausiai atsiras tinkamesnė kandidatė į žmonas.

O moteris, užvaldyta troškimo įgyvendinti savo svajonę, ima galvoti: „Juk jis neatsisako. Kai bus tinkamas laikas, būtinai ves mane. Vėliau“. Ir moteris laukia, nes nori šeimos. Nori vestuvių, vyro, vaikų, kurie turėtų tėtį ir mamą. Moteris laukia, gaišta savo gyvenimo laiką.

Ir dar moteris stengiasi pasikeisti, nes mano, kad priežastis slypi joje. Mano, jog jis neveda, nes nėra tokia, kokios jis nori. Ir stengiasi tapti tokia, kokios jis norėtų. Visaip pataikauja jam.

Ir vis tiek ji netaps tokia moteris, kurią jis norėtų vesti.

Todėl, mielos moterys, jeigu norite turėti vyrą ir šeimą, o jūsų draugas žada vesti vėliau, ateityje, kai susiklostys tinkamos aplinkybės, turėkite galvoje, kad būsite jam reikalinga tik tol, kol jis sutiks tokią, kurią galės įsivaizduoti savo žmona, įspėja portalas „Econet“

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder