Parapsichologas Vladimiras Azanovas atskleis paslaptis apie tai, kas slypi anapus

Parapsichologas Vladimiras Azanovas atskleis paslaptis apie tai, kas slypi anapus

Jau visai netrukus ne tik puošime mums brangių išėjusiųjų kapus, bet ir mintimis sugrįšime pas tuos, kurie paliko neišdildomus pėdsakus atmintyje ir širdyje. Šio sekmadienio TV3 laidos „Pasaulis pagal moteris“ svečias bioenergetikas Vladimiras Azanovas praskleis šydą, dengiantį mirties paslaptis ir papasakos apie tai, koks gi yra gyvenimas po mirties.

V. Azanovas yra vienas žymiausių Lietuvos bioenergetikų, parapsichologų, astrologų, ekstrasensinius gebėjimus pajutęs dar vaikystėje – jau tada jis matė regėjimus. Būdamas 13  metų jis jau žinojo, kad išvyks gyventi į Lietuvą, pamatė savo žmoną ir... sužinojo, kad mirs būdamas 28 metų.

Stebuklingai įveikta liga – kelio pradžia

Mirtiną ligą Vladimirui pavyko įveikti – apie tai bioenergetikas, nieko neslėpdamas, papasakos ir laidos žiūrovams. Koma, klinikinė mirtis, juodžiausios gydytojų prognozės ir pojūtis, kad išeina iš gyvenimo – visa tai Vladimirui pavyko išgyventi.

„Tuo momentu buvo didelis koridorius, šviesa, didelė jėga tave ten traukia, atsiranda didelis laukas, nežemiškas rūkas, kuriame – medis, senolis, vaikai žaidžia, ir viena nepažįstama močiutė prieina prie manęs ir sako – ko čia atėjai? Aš atsakiau – nenoriu čia būti. Ji man – dar ne laikas, grįžk atgal“, - apie pirmąjį susidūrimą su anapusiniu pasauliu klinikinės mirties metu pasakoja bioenergetikas.

Iškart po to stebuklingo išgijimo to jis ėmė tobulinti savo gebėjimus ir padėti kitiems žmonėms. Kai jis kalbasi su savo klientais, taip pat patyrusiais klinikinę mirtį, visi jie pasakoja tą patį. Tai, anot laidos vedėjos Kristinos Rimienės pašnekovo, yra realu – išėjimo scenarijus yra toks pat.

Šiandien Vladimiras padeda daugybei žmonių – jo išgyvenimai, patirtis ir neeiliniai gebėjimai domina tuos, kurie ieško atsakymų, pagalbos.

„Žmonės visada ieško atsakymų į tuos klausimus, į kuriuos patys negali atsakyti: dėl darbų, santykių, sveikatos. Nėra tokių klausimų, į kuriuos nebūtų atsakymų“, – įsitikinęs bioenergetikas, padedantis klausiantiesiems.

Matydamas žmogui kilsiantį pavojų pašnekovas jį įspėja, tačiau, kaip teigia Vladimiras, jis nieko negydo, tik nagrinėja ir padeda psichologiškai ir energetiškai atstatyti energetinę struktūrą. „Nė vienas gydytojas to nedaro, gydymas ir biolauko atstatymas yra skirtingi dalykai“.

Mirusieji šalia mūsų

Žmogaus energetinį lauką Vladimiras sugeba pajusti net būdamas toli – tokie stiprūs, anot jo, yra gebėjimai. Jis taip pat papasakos apie žmogaus sielą po mirties – visa tai, kas domina daugelį ir yra apgaubta mistikos šydu.

Parapsichologas teigia, kad gali kalbėtis su sielomis, palikusiomis žmogaus kūnus, mintimis, tačiau taip pat realiai, kaip ir su gyvu žmogumi. Pasak jo, žmonės, sapnuodami savo mirusius artimuosius, taip pat bendrauja su jų sielomis, kurios yra šalia, ypač, kai gyviesiems reikia jų pagalbos.

Laidos žiūrovai išgirs ir apie tai, kas, anot bioenergetiko, vyksta su mirusiųjų sielomis vėliau, atskleis, kaip atgimti kitame gyvenime vyru, o ko nepadarius vėl gimstama moterimi.

Kaip žiūrėti į mirtį, kas laukia mūsų, peržengus ribą tarp gyvenimo ir nebūties – apie visa tai parapsichologas papasakos jau šį sekmadienį, o dar daugiau nebūties paslapčių V. Azanovas atskleis po savaitės, kitoje laidoje „Pasaulis pagal moteris“.

Gėlės išėjusiems

Yra tikima, kad Visų šventųjų dieną mirusiųjų vėlės grįžta į žemę, kur su jomis gyvieji susitinka kapinėse, lankydami išėjusiųjų kapus. Atvykę aplankyti mums brangių žmonių kapų, uždegame žvakutes jiems atminti, atvežame gėlių, kurios ne visuomet turi būti tradicinės. Juk galime atvežti gėlių, kurias mėgo mūsų išėjusieji – papuošti jų kapus spalvomis, kurias jie mėgo būdami gyvi.

Laidos vedėja, floristikos dizainerė K. Rimienė rubrikoje „Floristinis desertas“ paragins žiūrovus pažvelgti į kapų puošybą kitaip. Juk sukūrę kompoziciją brangiems išėjusiesiems ne tikturėsime kuo papuošti jų kapus, bet ir kūrimo procese juos prisiminsime...

Taip laidos vedėjos rankose gims nuostabi gyvenimo ratą simbolizuojanti floristinė kompozicija, skirta išėjusiems artimiesiems atminti - kupina prasmės, estetikos ir originalumo.

„Pasaulis pagal moteris“ – sekmadieniais 10 val. per TV3!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder