8 požymiai, kad moteris psichologiškai nepasirengusi rimtiems santykiams

8 požymiai, kad moteris psichologiškai nepasirengusi rimtiems santykiams

Nuolat kursuojate nuo vienų santykių prie kitų, tačiau tinkamo partnerio susirasti nepavyksta?

Jei taip, tai laikas sustoti ir paanalizuoti savo elgesį. Galbūt yra vidinių priežasčių, kurios trukdo jums ištrūkti iš vienatvės.

8 požymiai, kad reikia susimąstyti apie save

1. Pasimatymai seniai liovėsi jus jaudinę.

Gyvenimo draugo paieškos jau nebeatrodo romantiškas užsiėmimas. Kiekviena nauja pažintis panaši į ankstesnes ir labiau primena darbo pokalbius – nebeliko flirto, ugnelės ir jaudinimosi. Pasakojate tas pačias istorijas, o pašnekovo prezentaciją apskritai praleidžiate pro ausis. Tai reiškia, kad persisotinote pažintimis, praradote objektyvumą, užuot siekdama pasimatymo kokybės, perėjote prie kiekybės. Mokykitės gilintis.

2. Kandidatų tipažai per daug panašūs.

Jeigu kiekvienas naujas jūsų kavalierius kalba panašiais žodžiais ir turi tų pačių „trūkumų“, demonstruoja paniekinamą požiūrį į moteris, stulbina savo bukumu, agresyvumu ir depresinėmis nuotaikomis, laikas jums susimąstyti. Kodėl užkimbate ant to paties kabliuko? Galbūt praeityje liko neišspręstų problemų? O gal gyvenimas stengiasi jus kažko išmokyti?

Pasimatymas © 123rf.com

3. Tikitės pabėgti nuo vienatvės.

Ne, jums nereikalingi vyrai, jūs ieškote vaistų nuo liūdesio, nuobodulio, kad nereikėtų sėdėti vienai su savo mintimis. Tokiu požiūriu suteikiate pretendentams apgaulingą viltį ir pati nepatiriate malonumo. Ką daryti? Reikia mokytis užpildyti savo gyvenimą savarankiškai, tapti įdomiai sau pačiai. Tik tada, kai surasite draugą savyje, galėsite pritraukti į savo gyvenimą įdomių žmonių.

4. Jūs iš anksto žinote naujų santykių scenarijų

Tam tikra prasme jūs jau žinote, kas jūsų laukia su kiekvienu nauju pretendentu: arba jis gaus savo ir pradings, arba pasirodys vedęs, arba pabėgs iš karto po pirmojo pasimatymo. Jeigu visi vyrai tokie panašūs, vadinasi, priežastis slypi jumyse, jūsų dviprasmiškuose signaluose ir reakcijose, neteisingame elgesyje arba prieinamume. Pabandykite peržiūrėti savo nuostatas ir įpročius.

5. Išsigąstate, kai pažintis gresia virti rimta.

Kokia prasmė ieškoti santykių, jeigu nenorite jų vystyti, jeigu jus gąsdina suartėjimo momentas?

Šokinėdamos nuo vieno partnerio prie kito, jūs nieko, išskyrus nusivylimus, nepasieksite, reikia padirbėti su savo vidiniais kompleksais ir baimėmis. Išanalizuokite savo tėvų santykius, pasikapstykite savo neigiamoje patirtyje, atskleiskite savo nesąmoningas nuostatas. Kur glūdi priežastis? Kol neįveiksite savo baimės, toliau žengti bus beprasmiška.

 

Nemalonūs prisiminimai © www.needpix.com

6. Jūs nemėgstate priešingos lyties.

Kvaila ieškoti partnerio, jeigu niekinate visą vyrišką padermę. Jūs rizikuojate atstumti gerą žmogų savo klaidingais įsitikinimais. Žmonės nėra vienodi. Matuodamos visus pagal vieną šabloną, jūs įtvirtinate klaidingą stereotipą ir pačios kišate pagalius sau į ratus. Naujas pažįstamas būtinai pajus jūsų agresiją ir atsisakys tolesnio bendravimo.

7.Jūs patenkate į priklausomybę nuo vyrų.

Tai nereiškia, kad reikia būti nepriklausomai ir visiškai savarankiškai. Kalbėsime apie tokį scenarijų, kai moteris patenka į kiekvieno naujo kavalieriaus įtaką, leisdama jam save kontroliuoti, žeminti ir išnaudoti. Toks elgesys kenkia savivertei ir ateičiai. Iš pradžių išmokite gerbti save, rūpintis savimi, mylėti save, o paskui jau ieškokite partnerio.

8. Jūs nesugebėjote pamiršti savo buvusiojo.

Kvaila susitikinėti su naujais pretendentais, kai galvoje sukasi mintys apie praeitus santykius – nusivylimai neišvengiami. Jūs būtinai pradėsite neįprastus naujus dalykus lyginti su senais, įtikinėsite save, kad bet kokios permainos jums nereikalingos, kabinsitės nagais į sau pavojingas iliuzijas. Kitas variantas – skirsite pasimatymus vaikinams, panašiems į jūsų buvusįjį, su tokiomis pat problemomis. Juk ne šiaip sau jūs išsiskyrėte?

Prisiminkite, jeigu jums nuobodu, jeigu kiekvienas naujas pasimatymas palieka nemalonų prisiminimų šleifą, nereikia aktyviai veikti šia kryptimi, pataria psichologė Elina Tarutina (B17.ru). Kartais naudingiau padaryti pertrauką, pasikapstyti savyje, išsiaiškinti savo šmėklas. Jūsų laimė nuo jūsų nepabėgs. Svarbiausia neapgaudinėti savęs

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder