11 požymių, kad jūsų stipri asmenybė baugina kitus

11 požymių, kad jūsų stipri asmenybė baugina kitus

1. Jūs esate sąžiningas.

Jūs vertinate sąžiningumą labiau už viską. Jei prireiks, jūs turėsite nemalonų pokalbį, kad įsitikintumėte, jog viską išsiaiškinote ir atskleisite visą tiesą. Juk, galų gale, jei neturite tiesos, ką jūs apskritai turite? Tačiau, atminkite, kad ne visi yra pasirengę išgirsti tiesą.

2. Jūs sprendžiate problemas .

Jei susiduriate su sunkia padėtimi, nesate toks asmuo, kuris ketina sėdėti ir stebėti, nuleidęs galvą, kaip viskas slysta iš po kojų. Vietoj to, jūs iškart bandysite rasti problemos sprendimą, dirbsite su savimi, kad išeitumėte iš tokios padėties ir tapsite dar geresniu nei buvote vakar.

3. Jūs nebijote intymumo.

Stebina, kiek žmonių šiandieninėje visuomenėje teigia, kad supranta intymumo svarbą, o tuomet jo visiškai vengia, kai tik atsiranda galimybė. Tačiau suprantame, kad intymumas yra skirtingų lygių, ir kiekvienas jų yra būtinas santykiuose, įskaitant ne tik romantiškus santykius, bet ir draugystę bei šeimos ryšius. Tai apima tokius paprastus veiksmus, kaip apkabinimas ar patapšnojimas per petį.

4. Jūs esate labai atsidavęs.

Jūs ketinate gyventi visą gyvenimą ir patirti viską, kas įmanoma. Tai verčia jus atsiduoti savo gyvenimui tokiame intensyvumo lygyje, kurio dauguma nesupras. Keletas tų, kurie supranta, jog dalinsitės savo aistra ir ieškote malonumo kiekvieną akimirką, tai yra žmonės, kuriais reikia apsupti save.

5. Jūs turite daug klausimų.

Nors, kitiems gali pasirodyti, tarsi, jūs tardote juos, tačiau tiesa yra ta, kad norite juos pažinti giliau ir prasmingiau. Jūs nesistengiate manipuliuoti ar sužinoti informaciją tam, kad vėliau galėtumėte ją panaudoti blogiems tikslams. Iš tikrųjų norite geriau suprasti kitus ir užduoti klausimus yra geriausias būdas apie juos sužinoti daugiau.

6. Jūs atsisakote švaistyti savo laiką laukdami kitų.

Žinoma, jūs suprantate draugystės ir partnerystės svarbą, bet, jūs branginate savo laiką, turite asmeninį gyvenimą ir darbų, kuriuos turite atlikti. Jei kas nors švaisto jūsų laiką ir palieka jus laukti nežinioje, arba laukia kol jūs turėsite ką pasiūlyti, turite ir geresnės veiklos. Jūs paprasčiausiai atsiribojate nuo tokių žmonių ir skiriate laiką ir energiją tiems, kurie yra pasiruošę ir to verti.

7. Jūs esate žmogus - melo detektorius.

Jei kas nors yra nesąžiningas - tarsi raudona šviesa užsidega jūsų mintyse, įspėjanti jus, kad jie yra sukti. Kaip žmogus, kuris vertina sąžiningumą ir nepakenčia melagių, jūs negerbiate tų, kurie nepakankamai gerbia jus ir jaučiate, kai jie meluoja jums į akis.

8. Jūs esate neįtikėtinai atviri.

Pernelyg daug žmonių maskuoja savo siaurą požiūrį su iliuzija, kad jie tik išlieka ištikimi savo moralei ir įsitikinimams. Iš tiesų, jie negali pripažinti sau, kad niekada ir nesistengė suprasti kitų. O jūs esate atviras ir mąstote plačiai, suprantate ir priimate naujas idėjas, koncepcijas ir gyvenimo būdus. Jūs galite nesutikti, tačiau visada išklausote ir norite išmokti daugiau.

9. Jūs visada žinote ko norite.

Kiekvieną tikslą, kurį sau išsikeliate, matote jau dabar ir čia. Ir nenurimsite tol, kol jo nepasieksite. Jūsų tikslai visada yra svarbiausias prioritetas, kuris gali paskatinti jus pasakyti ar padaryti viską, kad jie taptų sėkmingi, todėl kiti gali jaustis nepatogiai. Tiesiog būkite atsargūs ir nepamirškite, jog galima matyti grožį ir mažuose dalykuose.

10. Jūs priklausomas nuo savo įpročių.

Tvarkaraščiai ir nuoseklumas yra jūsų geriausi draugai. Jums reikia žinoti, ko ir kada tikėtis. Visuomet planuojate savo laiką.

11. Jūsų nedomina vienos nakties nuotykiai.

Jūs nesate toks žmogus, kuris ketina mėgautis vienos nakties nuotykiu ar atsitiktiniu atsipalaidavimu. Jei pradėsite santykius, atsiduosite visa širdimi. Jūsų nuomone, visa kita yra laiko švaistymas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder