"Savaitės ekspresas" - naujas savaitraštis Vakarų Lietuvai

"Savaitės ekspresas" - naujas savaitraštis Vakarų Lietuvai

Sako: "Žmogus planuoja, o Dievas juokiasi". Nežinau, ar juokiasi skaitytojai, kai žurnalistai planuoja. Nepaisant visko, mes privalome judėti pirmyn, jeigu ir toliau norime išlikti regiono žiniasklaidos lyderių gretose.

Didžiausio Vakarų Lietuvos dienraščio 'Vakarų ekspresas" redakcijos kolektyvas pradėjo 30-uosius bendrovės gyvavimo ir leidybos metus.

Šia proga iškėlėme sau gana ambicingus planus. Jau įpusėjo internetinio portalo www.ve.lt  turinio valdymo sistemos kūrimo darbai. Tikimės, kad kartu su patyrusiais specialistais sukursime modernų internetinį portalą, kurį galėsime nuolat atnaujinti ir tobulinti. 

Jeigu neiškils nenumatytų trukdžių, atsinaujinti planuojame antrajame šių metų ketvirtyje.

Kitas artimiausias šių metų projektas - sava televizijos studija, kurioje planuojame kalbinti žinomus Klaipėdos krašto kultūros, meno, verslo, politikos, sporto, šou ir kitų sričių atstovus, rengti diskusijas pačiomis įvairiausiomis temomis.

Praėjusią savaitę dienraščio "Vakarų ekspresas" kolektyvas persikėlė į naujas modernias patalpas ir šiuo metu darbuojasi verslo centro "Merkurijus" (Taikos pr. 52 C, Klaipėda) trečiajame aukšte. 

Vasario mėnesio pradžioje, kai galutinai gražiai ir jaukiai įsikursime, savo kolegas, draugus, bičiulius, verslo partnerius, skaitytojus ir visus norinčius pakviesime į atvirų durų savaitę.

Tada rasime laiko prie kavos, ar arbatos puodelio, aptarti aktualiausias temas ir numatyti ateities kūrybines gaires.

Naujas savaitraštis "Savaitės ekspresas"

Praėjusiais metais, pradėję leisti žurnalą "Vakarai", kuris susilaukė daug skaitytojų simpatijų ir iš karto tapo komerciškai sėkmingu, mes nutarėme nesustoti ir margai spaudos leidinių rinkai pasiūlyti naują savaitraštį, skirtą mūsų Vakarų Lietuvos regiono skaitytojams.

Todėl nuo sausio 11-osios kiekvieną šeštadienį spaudos kioskuose ir prekybos centruose ieškokite naujo „Vakarų ekspreso“ leidžiamo savaitraščio „Savaitės ekspresas“. Prenumeratorius jis kaip dovana - visada pasieks viena diena anksčiau - kartu su penktadienio dienraščiu „Vakarų ekspresas“.

Kaip ir ketvirtinio žurnalo "Vakarai" taip ir savaitraščio "Savaitės ekspresas" redaktorės pareigos patikėtos žinomai uostamiesčio žurnalistei Editai Gudavičei.

Savaime suprantama, savaitraščio apimtis nuolat didės, temų ratas plėsis, talkininkų būrys gausės.

Mūsų vizija, kad šio savaitinio priedo kūrybiniame procese dalyvautų kuo daugiau aktyviausių Vakarų Lietuvos gyventojų. Tikimės abipusiai naudingo bendradarbiavimo su pačių įvairiausių bendruomenių atstovais, įvairių specialybių profesionalais.

Savaitgalis - tas metas, kai pagaliau galime atsikvėpti, nurimti ir daryti tai, kas teikia didžiausią malonumą. Vienas tokių - skaityti gerą knygą ar įdomų straipsnį. Tokį, kuriam reikia daugiau laiko, kuris įkvepia, nuramina, padeda rasti atsakymus į rūpimus klausimus.

Viliamės, kad „Savaitės ekspresas“ mūsų skaitytojams bus malonus ne tik savaitgalio, bet ir jaukių vakarų palydovas, kurį atsiversite ne vieną kartą.

Rašome apie tuos, kurie yra šalia - gyvena, dirba ir kuria Vakarų Lietuvoje, nagrinėjame šiam kraštui svarbias temas, primename turtingą istoriją.

Kurkime savaitraščio turinį kartu. Labai lauksime jūsų pastabų ir pasiūlymų, apie ką jums būtų įdomu skaityti. Rašykite adresu [email protected]. arba [email protected]

Dienraščio "Vakarų ekspresas" vyr. redaktorius Gintaras TOMKUS

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder