„Maxima Grupė“ steigia klientų patirties vadovo poziciją, ją užims „Barboros“ vadovas T. Kibildis

„Maxima Grupė“ steigia klientų patirties vadovo poziciją, ją užims „Barboros“ vadovas T. Kibildis

„Maxima Grupė“ steigia klientų patirties vadovo poziciją, kuri apims marketingo sprendimus įvairiuose kanaluose, lojalumo programas ir į klientų patirtį orientuotų inovacijų diegimą, pranešė bendrovė.

Nuo vasario 1 d. šią poziciją užims Tomas Kibildis, iki šiol vadovavęs Baltijos šalyse veikiančiai elektroninei maisto prekių parduotuvei „Barbora“. „Barborai“ bus ieškoma naujo vadovo.

„Viena iš pagrindinių strateginių „Maxima Grupės“ krypčių - ypatingas dėmesys klientų aptarnavimo kokybei ir patogumui. Dėl šios priežasties nusprendėme sukurti klientų patirties vadovo poziciją. Tomo sukauptos žinios sėkmingai vystant klientų pamėgtas „Barboros“ paslaugas bus labai vertingos naujose pareigose“, - pranešime teigia „Maxima Grupės“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius Dalius Misiūnas.

Iki tapdamas „Maxima Grupės“ klientų patirties vadovu, T. Kibildis daugiau kaip 4 metus vadovavo „Barborai“ Lietuvoje, o 2017 m. buvo paskirtas įmonės „Radas“, valdančios visas „Barboros“ elektronines parduotuves Baltijos šalyse, generaliniu direktoriumi ir valdybos nariu. Prieš tai jis 6 metus vadovavo „Akropolio“ marketingo padaliniui.

„Dirbant „Barboroje“ nuolat ieškojome sprendimų, kad klientams užsisakyti prekes internetu būtų kuo patogiau, o visa apsipirkimo patirtis keltų teigiamas emocijas. Šiame etape išmoktas pamokas ir įžvalgas sieksiu pritaikyti naujose pareigose. Daugiausia dėmesio skirsiu lojalumo ir marketingo sritims, taip pat pirkimo patirtį praturtinančioms inovacijoms ir skaitmeniniams sprendimams, bendros patirties skirtinguose pardavimų bei rinkodaros kanaluose užtikrinimui“, - pranešime sako naujasis „Maxima Grupės“ klientų patirties vadovas.

T. Kibildis ir toliau eis „Maxima Grupės“ valdybos nario pareigas, taip pat bus „Rado“ valdybos pirmininkas.

Kol vyks vadovų atrankos, laikinai „Barboros“ Lietuvoje ir „Rado“ direktoriaus pareigas eis įmonės finansų vadovas Andrius Mikalauskas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder