Įstrigo rusų pasieniečių rankose

Įstrigo rusų pasieniečių rankose

Lietuvių jaunavedžiams penktadienio vakarą vykusios vestuvės nemaloniai įsimins visam gyvenimui. Prieš 19 val. jaunavedžiai, keliaudami pramoginiu kateriu, užplaukė ant seklumos.

Tačiau ne gresianti bauda buvo blogiausia. Kateris įplaukė į Rusijos vandenis, todėl buvo nutemptas į Rusijos pasienio užkardą.

„Jie užplaukė ant seklumos, sugedo variklis ir dreifavo laukdami pagalbos, marios nunešė katerį į Rusijos teritorinius vandenis“, – portalui lrytas.lt teigė įvykio liudininkas. Šiuo metu jaunavedžių šventėje tvyro įtampa, mat šie į šventės vietą – „Villa Rusnė“ – negrįžta jau porą valandų.

Liudininkai teigia, kad pasienyje jaunavedžiai išsigando, mat prabilta apie tai, jog pasieniečiai, kol vyks tyrimas, juos gali laikyti net tris paras. Kreiptasi į Valstybės sienos apsaugos tarnybą.

„Kol kas galime tik patvirtinti faktą, kad pramoginis kateris į Rusiją įplaukė Kuršių mariose ties Skirvytės žiotimis. Juo plaukė 7 Lietuvos piliečiai. Toliau įvykį tiria Rusijos federalinė pasienio tarnyba.

Daugiau aplinkybių paaiškės vėliau. Taip pat negalime patvirtinti teiginio apie tai „kad rusai pramogautojų nepaleis tris dienas“ – viskas priklausys nuo įvykio aplinkybių ir jų tyrimo. Laukiame daugiau žinių iš Rusijos pasieniečių“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė Valstybės sienos apsaugos tarnybos atstovai.

22 val. 50 min. Valstybės sienos apsaugos tarnyba informavo, kad Rusijos pasieniečiai perdavė Lietuvos VSAT pareigūnams katerį ir visus 7 juo plaukusius Lietuvos piliečius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder