Tarėsi, kiek truks Karklės festivalis

Tarėsi, kiek truks Karklės festivalis

Liepos 4-ąją Klaipėdos rajono savivaldybės salėje į pasitarimą rinkosi darbo grupė, kuri svarstė, ar leisti renginį „Karklės festivalis 2019“ organizuoti ilgiau nei numatyta Renginių organizavimo Klaipėdos rajono viešojo naudojimo teritorijoje taisyklėse.

Darbo grupei pirmininkavo Administracijos direktoriaus pavaduotojas Justas Ruškys. Pasitarime dalyvavo Savivaldybės administracijos Kultūros skyriaus vedėjas Gintautas Bareikis, Leidimų ir licencijų skyriaus vyriausiasis specialistas, pavaduojantis vedėją, Linas Rimkus ir vyriausioji specialistė Rasa Šneiderienė, Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Edgaras Kuturys, Kretingalės seniūnijos seniūno padėjėja Danguolė Urbienė. Taip pat atvyko Klaipėdos apskrities VPK Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkė Rasa Stasiulaitienė, Pajūrio regioninio parko direkcijos direktorius Darius Nicius, Karklės seniūnaitė Rasa Bučienė ir renginį organizuojančios UAB „Renginiai LT“ atstovai: Darius Kalinauskas, Donatas Ramanauskas ir Ramunė Momkutė.

Leidimų ir licencijų skyriaus vyriausioji specialistė Rasa Šneiderienė informavo, kad po praėjusiais metais vykusio Karklės festivalio Savivaldybėje skundų nebuvo sulaukta. Karklės seniūnaitė Rasa Bučienė taip pat antrino, kad pernai didesnių nusiskundimų iš bendruomenės nesulaukta, o organizatoriai įvykdė visus žadėtus įsipareigojimus.

Festivalio organizatoriai pateikė prašymą rugpjūčio 15 d. leisti renginį organizuoti iki 2 val., o rugpjūčio 16 ir 17 d. – iki 6 val. ryto. Planuojama, kad vėlyvieji koncertai vyks scenoje, kuri bus pastatyta paplūdimyje, tad triukšmo šaltinis bus toliau nuo gyvenviečių.

Pajūrio regioninio parko direkcijos direktorius Darius Nicius paragino prevenciškai stebėti ir teritoriją už festivalio ribų bei pasirūpinti informaciniais ženklais, nurodančiais, kur renginio metu bus galima apeiti aptvertą pajūrio ruožą.

Darbo grupė vienbalsiai sutarė, kad renginio laikas turėtų būti pratęstas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder