Vaidos Genytės svajonė paskutinę akimirką galėjo sudužti: "Jis - mano didvyris"

Vaidos Genytės svajonė paskutinę akimirką galėjo sudužti: "Jis - mano didvyris"

"Mes iki paskutinės minutės galvojome, kad teks kviesti greitąją ir suleisti skausmą malšinančiųjų. Mano partneris Tomas – mano didvyris“, - skaudžias spindinčio LNK „Šokių ant ledo“ premjeros detales atvėrė Vaida Genytė.

Ledas – pavojingas dalykas, todėl dalyvavimas „Šokiuose ant ledo“ – labai trapus reikalas, tai supranta visi LNK šou dalyviai, ir mėgėjai, ir profesionalai.

Tris mėnesius ant ledo treniravęsis, bet išvakarėse traumą patyręs ledo ritulininkas Petras Nausėda sekmadienio premjeroje taip ir nešoko, o jo partnerė, gražuolė „Mis Latvija“ tikisi, kad darbas nenueis veltui ir Petras vis dar pasirodys televizijoje šokių ant ledo šou.

Žiūrovai, stebėję elegantišką Vaidos Genytės ir daugkartinio Lietuvos čempiono, pasaulio jaunimo dailiojo čiuožimo čempionato dalyvio Tomo Katukevičiaus pasirodymą, negalėjo net įtarti, kad vos dieną prieš premjerą, šeštadienį, kai visos poros šlifavo paskutinius žingsnelius, Vaida manė, kad jos vaikystės svajonė čiuožti ant ledo subyrėjo į ledo skeveldras.

Šeštadienį vykusios generalinės repeticijos metu Tomas, darydamas šuolį, ne taip pastatė koją ir patyrė rimtą traumą. Vaida Genytė iki paskutinių minučių buvo nežinioje, ar pasirodymas vis dėl to įvyks. „Verkiau. Dirbome kelis mėnesius, įdėjome tiek pastangų ir likimas pakišo koją“, – guodėsi Vaida.

Vis dėl to Tomas nusprendė, kad pora pasirodys sekmadienio vakarą, nors rizikavo savo sveikata - jam buvo pernelyg sunku nuvilti Vaidą.

„Tomas – mano šių dienų didvyris, esu jam labai dėkinga, jis tai padarė dėl manęs. Su tokiu skausmu lipti ant ledo – didelė jo auka man“.

Nors Vaida Genytė čiuožime buvo visiška naujokė, bet tikėjosi, kad pasirodymas bus geresnis. Pažiūrėjusi vaizdo įrašą, dainininkė teigė, kad įdėtų pastangų ir darbo visai nesimato stebint pasirodymą iš šono. Žinoma, Vaidos porai pakišo koją ir partnerio trauma – pakilimai nebuvo tokie tvirti, buvo daugiau nervų, labiau drebėjo kojos.

„Eiti ir šokti bet kaip negalima, nes nukenčia kokybė, tačiau nesigailiu, jog pasirodėme. Galvojome, gal prisijungti prie projekto vėliau, tačiau džiaugiuosi, kad startavome kartu su visais“, - patikino dainininkė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder