Laidoje "Gyvenimas" - išskirtinis Rūtos Meilutytės interviu iš Plimuto

Laidoje "Gyvenimas" - išskirtinis Rūtos Meilutytės interviu iš Plimuto

Septynioliktojo Rūtos Meilutytės gimtadienio išvakarėse LRT laidos „Gyvenimas“ filmavimo komanda išskubėjo į Didžiosios Britanijos pajūrio miestą Plimutą, kur gyvena ir treniruojasi olimpinė čempionė. LRT žurnalistai pirmieji pasveikino Rūtą gimtadienio proga ir įteikė jai dovanų lietuvių dizainerės sukurtą juvelyrinį papuošalą.

Trečiadienį 19.20 val. LRT televizijos žiūrovai išvys, kaip atrodo plaukimo rekordininkės gyvenimas Anglijoje. „Tai nėra antrieji mano namai, tačiau čia jau turiu artimų draugų, su kuriais smagu leisti laiką, kuriems galiu atskleisti savo paslaptis“, – laidoje „Gyvenimas“ prisipažins Rūta. Susitikti žurnalistus ji pakvietė šiek tiek po šeštos ryto, mat būtent tada ir prasideda įprasta jos diena.

Po treniruotės septyniolikmetė lietuvė skuba į pamokas, o vakare laukia dar viena treniruotė baseine. „Ji tikra šaunuolė, niekada nesiguodžia, nesiskundžia, nors, neslėpsiu, ir jai kartais nusvyra rankos, kai reikia keltis dar gerokai prieš prašvintant, intensyviai treniruotis, o varžybos – dar tik už kelių mėnesių“, – pasakos R.Meilutytės treneris Jonas Ruddas. Gražių žodžių lietuvei negailės ir jos geriausi draugai, prieš filmavimo kameras atskleidę ne vieną auksine žuvele vadinamos Rūtos paslaptį.

Kur Rūtos tėtis laiko jos iškovotus medalius? Ar tikrai jos širdį jau buvo suvirpinusi meilė ir ar tikrai labiausiai Meilutytė trokšta sugrįžti į Lietuvą? Išskirtinis pasakojimas apie plaukimo žvaigždės gyvenimą Didžiojoje Britanijoje – jau šį trečiadienį LRT televizijos laidoje „Gyvenimas“ su Edvardu Žičkumi 19.20 val.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder