Inga Norkutė-Žvinienė - naujos laidos vedėja

Inga Norkutė-Žvinienė - naujos laidos vedėja

TV3 skaičiuoja dienas iki kalendorinio pavasario, nes jau kovo mėnesį kanalo eteryje žiūrovų laukia premjeros ir sugrįžimai: didžiausio masto muzikinio projekto „Chorų karai“ penktasis sezonas, tradicinė iškilminga apdovanojimų ceremonija „Lietuvos garbė 2014“, kultinio serialo „Daktaras Hausas“ aštuntasis sezonas, vienas brangiausių visų laikų rusų serialų „Virtuvė“, S. Kingo knygos ekranizacija – serialas „Po kupolu“ ir kitos staigmenos. Bene didžiausias netikėtumas – patarimų ir gyvenimo būdo laidos „Tobula moteris“ premjera. Čia vedėjos amplua sužibės serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė Inga Norkutė-Žvinienė.

Jau nuo kovo 1 dienos šeštadienio rytais 9.00 val. teatro, kino ir televizijos aktorė I. Norkutė-Žvinienė patarinės, ką daryti moteriai, kada ji košmariškai bijo pasenti, priaugti papildomų kilogramų, tapti nepatraukli.

Tos moterys, kurios domisi grožio naujovėmis, puikiai žino, jog šiais laikais medicina koja kojon žengia su grožio pramone. Tačiau ne visos moterys randa laiko pasidomėti skirtingais veido, kūno ar plaukų puoselėjimo būdais ir išsirinkti sau tinkamiausią. Kaip tik tuo pasirūpins laida „Tobula moteris“ – naujas, analogų Lietuvoje neturintis projektas, reikalingas visoms, kurios neabejingos savo išvaizdai.

TV3 premjeros vedėja I. Norkutė-Žvinienė – 41-erių metų dama, trykštanti energija ir jaunatviškumu. Aktorė – ne iš tų moterų, kurios kraustosi iš proto dėl nereikalingo kilogramo ar verkia dėl nulūžusio nago, tačiau jai toli gražu ne tas pats, kaip ji atrodo. Kaip tik dėl to Inga bus ne tik laidos vedėja, o ir kūrybinės grupės narė, su didžiuliu entuziazmu išbandysianti įvairiausias gražinimosi priemones ir procedūras.

TV3 laidoje bus pateikiami praktiniai patarimai kūno, veido, odos, plaukų, nagų puoselėjimui tiek namų sąlygomis, tiek pasinaudojant naujausia technologija. Laidoje patyrę kosmetologijos ir grožio specialistai, o kartais ir netradicinių medicinos, grožio šakų atstovai, patars, kaip pasiekti greitą ir efektyvų rezultatą. Savo grožio paslaptimis čia dalinsis Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės.

Žiūrovės ne tik išvys grožio procedūras, bet ir sužinos, kaip taisyklingai laikytis dietos. Savo patirtimi eteryje dalinsis sėkmingų rezultatų lieknėjant pasiekę žmonės. Norinčių sportuoti namuose TV3 žiūrovių lauks trumpi, bet efektyvūs, kalorijas deginantys užsiėmimai, kurie visas išjudins kiekvieną šeštadienio rytą. Tai ir skirtingas raumenų grupes stiprinantys koncentruoti pratimai, ir kūno linijas tobulinantys emocionalūs šokiai.

„Tobula moteris“ – TV3 laida, jau nuo kovo 1 dienos šeštadienio rytais 9.00 val. kviesianti visas savo išvaizdai ir gerai savijautai neabejingas moteris puikiai pradėti dieną.

„Tobula moteris“ – nuo kovo 1 dienos šeštadieniais 9.00 val. per TV3.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder