Tobulomis kūno formomis žavinti J. Leonavičiūtė pasidalijo efektyviais sporto pratimais

Tobulomis kūno formomis žavinti J. Leonavičiūtė pasidalijo efektyviais sporto pratimais

Kūno rengybos trenerė Jolanta Leonavičiūtė ne tik pati didžiuojasi savo puikia figūra, dėl kurios tikrai stengiasi, bet mielai patarimais dalijasi ir su savo sekėjais.

Pastaruoju metu daugybė merginų ypač susižavėjo tvirtomis kūno linijomis, o artėjant vasarai visos dėl to ėmė plušėti sporto salėje.

Norėdama palengvinti tokį pasiruošimą bikinio sezonui, J. Leonavičiūtė socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje pasidalijo vaizdo įrašais, kuriuose moko, kaip teisingai atlikti pratimus, stiprinančius pilvo raumenis ir vidinę šlaunų pusę.

Pilvo raumenims. „Trys pratimų pavyzdžiai paįvairinimu treniruotėms sporto salėje arba namie. Vietoje sporto salei skirtos lazdos namie galite naudoti sunkesnės šluotos lazdą.

Irklavimas – 30 sekundžių, susirietimas, kai rankos aukštai – 20 kartų. Susirietimas ir išsitiesimas su lazda -15 kartų. Pakaroti 3-4 serijas“, – vaizdo įrašą komentavo Jolanta.

Šlaunims. „Štai kelių veiksmingų pratimų variantai šlaunų vidinei daliai. Kiekvieną iš jų darykite po 20 kartų. 2-3 serijų tikrai užteks

Nepilni sumo pritūpimai su svoriu. Pašokimas aukštyn. Sumo pritūpimas pasistiebiant, užlaikymas ir kojos kėlimas aukštyn, gulint ant šono“, – pratimais dalijosi kūno rengybos trenerė.

 

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder