Konferencija nuties online tiltą tarp Klaipėdos ir Indijos

Konferencija nuties online tiltą tarp Klaipėdos ir Indijos

Klaipėdos Holistinių terapijų mokykla kartu su partneriu – Klaipėdos universiteto Holistinės medicinos ir reabilitacijos katedra gegužės 8 d. į vieną vietą suburs visus holistinės medicinos žinovus. Vyks alternatyviosios medicinos sąsajų mokslinė praktinė online konferencija „Holistinė medicina laimingam gyvenimui“.

11 išskirtinių pranešėjų iš užsienio ir Lietuvos bei unikalią kultūrinę programą apimanti konferencija atsigręš ne tik į ligų gydymą. Konferencijos centre – holistinis požiūris į žmogų bei, svarbiausia, į jo fizinio kūno bei dvasios visumą. Todėl ši konferencija bus skirta ne tik  įvairiose holistinių terapijų srityse dirbantiems praktikams, bet ir sveikatos priežiūros specialistams, mediciną studijuojantiems studentams bei plačiajai visuomenei.

Nepaisant karantino, Holistinės medicinos konferencijos dalyviams paruošta ne tik ypatinga teorinė, bet ir kultūrinė programa. Konferencijos pradžioje visi nusikels į Klaipėdos pajūrį, kur mėgaudamiesi jūros ošimu, kartu su vidinio tobulėjimo centro „Kokora No Kai“ vadovu Aivaru Engelaičiu atliks Tai Či mankštą.

Psichologė Raimonda Strazdienė surengs japoniškos arbatos gėrimo ceremoniją ir išmokys ją atlikti namuose. Jau vidurdienį per ausines pasigirs studijos „Grock“  ir „Dabartis“  įkūrėjo Lino Švirino skleidžiama gongų muzika. Ji susikaupusiems klausytojams padės atsiriboti nuo aplinkinio triukšmo ir pasinerti į trumpą „Garsų kelionę“, kuri tęsis dar vienu muzikos terapijos seansu iš saulėtojo pajūrio – arfos, monolinos ir skambančių Tibeto dubenų terapija, atliekama Aušros Mendelės bei Dailės Docienės.

Konferencijos organizatoriai tikisi, kad virtualiai jiems pavyks perteikti bent dalį muzikos terapijos sukuriamų vibracijų, papildant jas bangų mūšos ir saulėlydžio fonu.

Tarp 11 pranešėjų – net 3 garbūs svečiai iš Indijos. Dr. Chinmay Pandya - vieno didžiausių pastarojo meto Indijos mokslininkų, pranašų, filosofų Pt. Shriram Sharma Acharya anūkas, kuris kalbės apie „Žmogiškąsias vertybes“. Kitas pranešėjas iš svetur – Reiki Grand Meistras prof. akad. Harpreet Singh Heera, su pranešimu „Reiki aktualumas šių dienų situacijoje“, kuriame jis žada perduoti patirtį, sukauptą dirbant gydytoju.

„Pateiksiu labai paprastus kompleksus, pratimus, naudingus įvariose situacijose – sąnarių problemos, kaklo problemos, hipertonija, antsvoris“, – atskleidžia jis.

Nemažiau svarbus ir trečiojo garbaus konferencijos svečio - sertifikuoto, didelę patirtį turinčio ajurvedos mokslo ir alopatinės medicinos gydytojo Syamprasad Chappangakandi (Indija) dalyvavimas ir pranešimas – „Ajurvedinis požiūris į artrito gydymą“, kuris bus naudingas ir medikams, ir kiekvienam iš mūsų.

Dar vienas itin intriguojantis pranešimas – pirmosios sertifikuotos miško terapijos gidės Lietuvoje Milos Monk, kuri pristatys vis daugiau susidomėjimo sulaukiančią Miško terapiją, jos poveikį bei naudą.

Konferencija „Holistinė medicina laimingam gyvenimui“ neįpareigos klausytis visų pranešimų. Kiekvienam užsiregistravusiam vėliau bus išsiųstas konferencijos įrašas. Tačiau svarbu paminėti, kad konferencijos eigoje bus suteikiama galimybė konsultuotis ir užduoti klausimus konferencijos lektoriams.

Dalyvavusiems bus išduoti 6 val. kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai, pripažįstami tiek Klaipėdos universiteto, tiek Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministerijos. Taip pat pertraukų tarp pranešimų metu už įvairias kūrybines užduotis ar atsakymus į klausimus dalyvių lauks skanūs, kvepiantys bei sveiki rėmėjų prizai, kurie laimėtojams vėliau bus saugiai pristatyti į namus.

Konferencija sulaukė gausaus dalyvių, iš įvairių Lietuvos miestų, skaičiau, tačiau pabrėžiama, kad registracija vis dar tęsiasi. Užsiregistruoti galite paspaudę šią nuorodą: http://e.smartyevent.com/wlgtml. O visus, kurie domisi holistine medicina bei REIKI sistema, antrąją konferencijos dieną (gegužės 9 d.) kviečiame į praktinį on-line seminarą: “Prisilietimo stebuklas” Lektorius: Prof. akad. Harpreet Singh Heera. Registracija: https://bit.ly/3eUYZox

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder