Kone visus mokslo metus trukęs „Klaipėdos sveikiausios mokyklos“ konkursas pasiekė finišą

Kone visus mokslo metus trukęs „Klaipėdos sveikiausios mokyklos“ konkursas pasiekė finišą

Uostamiestyje jau antrus metus renkama sveikiausia mokykla. Klaipėdos miesto savivaldybė ir Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras džiaugiasi mokyklų užsidegimu ir aktyviu dalyvavimu įvairiose sveikatinimo veiklose. 

Pretenduoti į „Klaipėdos sveikiausios mokyklos“ titulą panoro dešimt uostamiesčio mokyklų, kurių atstovai spalio mėnesį sugužėjo į iškilmingą atidarymo renginį. Sveikuoliškai ir spalvingai prisistatė savo mokyklas ir nuoširdžiai nuteikė  konkurso dalyvius gerai tolimesnei veiklai. 

Mokyklos bendruomenė, pretenduojanti į sveikiausios vardą, nuo spalio iki gegužės mėnesio, aktyviai dalyvavo įvairiuose renginiuose bei veiklose sveiko gyvenimo būdo temomis. Šiuo konkursu buvo siekiama sukurti fiziškai ir emociškai sveikai gyvenančią mokyklos bendruomenę.

Konkurso komisijai susumavus mokslo metų bėgyje pasiektus rezultatus, jau šį trečiadienį, gegužės 10 d. 11 val. Klaipėdos Prano Mašioto progimnazijos stadione, paaiškės mokykla nugalėtoja, kuri kartu su visais dalyviais bus iškilmingai pagerbta finaliniame renginyje.

Informacijos sklaida rūpinasi Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras, finansuoja Klaipėdos miesto savivaldybė iš visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder