Jūrininkų ligoninės vadovo konkursą laimėjo J. Sąlyga

Jūrininkų ligoninės vadovo konkursą laimėjo J. Sąlyga

Šiandien po antrojo viešo etapo paaiškėjo konkurso į Klaipėdos jūrininkų ligoninės direktoriaus pareigas laimėtojas – Jonas Sąlyga.

J. Sąlyga studijavo biomedicinos ir socialinių mokslų studijas Kauno medicinos institute ir Klaipėdos universitete, kuriame įgijo ir docento laipsnį. Šiuo metu yra Klaipėdos universiteto Sveikatos mokslų fakulteto profesorius, dėsto bakalauro ir magistro programų studentams, rengia mokslinius straipsnius ir metodines knygas sveikatos priežiūros įstaigų vadybos tema.

Konkurso laimėtojas savo karjerą pradėjo Klaipėdos jūrininkų ligoninėje dirbdamas vidaus ligų gydytoju, vėliau – vyriausiuoju gydytoju. Už nuopelnus Lietuvos Respublikai yra apdovanotas Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino ordino Karininko kryžiumi, o taip pat jam 2008 metais suteiktas Nusipelniusio Lietuvos sveikatos apsaugos darbuoto vardas.

Artimiausiu metu bus išsiųstos reikiamos užklausos į specialiąsias tarnybas. Tik gavus informaciją, patvirtinančią jo patikimumą eiti įstaigos vadovo pareigas, Jonas Sąlyga bus paskirtas vadovauti Klaipėdos jūrininkų ligoninei.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder