"Ačiū už medicinines paslaugas ir žmogiškumą"

"Ačiū už medicinines paslaugas ir žmogiškumą"

Nuo 2012 m. mano vyras Juozas turi širdies ritmo sutrikimą. Iki šios dienos jau turėjo 28 priepuolius, 8 kartus iš jų ritmas buvo atkurtas elektroimpulsu, kitais atvejais - vaistais.

Nuolat patenkame į miesto ligoninę, nes ji 5 kartus budi per savaitę. Birželio mėnesį du sekmadienius iš eilės sutriko širdies ritmas. Pirmą sekmadienį padėjo vaistai, antrą sekmadienį taip pat pavyko atkurti ritmą vaistais Reanimacijos skyriuje, tačiau perkėlus į Kardiologinį skyrių jam vėl sutriko ritmas. Gydytojai paleido jį namo su sutrikusiu širdies ritmu, su dideliu pulsu (110) ir su dideliu spaudimu (šokinėjo - tai didelis, tai mažas). Atsidūrėme Jūrininkų ligoninėje. Čia jam atstatė ritmą, susitvarkė ir spaudimas, ir pulsas.

Rugsėjo pradžioje jam vėl sutriko širdies ritmas. Jūrininkų ligoninės priėmimo skyriuje budėjo gydytoja Daiva Mikalauskienė, slaugytoja Koring Miserija. Gydytoja skyrė gydymą, per naktį lašino vaistus, ryte iškvietė kardiologą Antaną Strazdą. Šis bandė kitu būdu atkurti ritmą. Į pagalbą atskubėjo ir kardiologas, elektrofiziologas Aušrius Poviliūnas. Nepavyko, tačiau pirmą kartą paskyrė procedūrą, kuri vadinasi abliacija, bet laukti būtų reikėję iki spalio 16 d.

Rugsėjo 11 d. patekome į Kauno klinikas, atliko abliaciją. Vėliau - reabilitacija Palangoje. Tikimės, kad nebesikartos ritmo sutrikimas.

Noriu padėkoti Jūrininkų ligoninės priėmimo skyriaus gydytojai Daivai Mikalauskienei už suteiktas medicinines paslaugas ir žmogiškumą, bei slaugytojai Koring Miserijai, gydytojams Antanui Strazdui, Aušriui Poviliūnui, kardiologei Reginai Žiubrienei ir slaugytojai Rimai už konsultacijas telefonu, kurios labai padėjo.

Irena

Ištarkime "Ačiū"

Atsidėkokite gražiais žodžiais jumis pasirūpinusiems gydytojams, slaugytojams ar kitiems sveikatos priežiūros specialistams.

Rašykite ir siųskite padėkas elektroniniu paštu [email protected] arba atneškite į dienraščio redakciją M. Mažvydo al. 3.

Padėkos bus publikuojamos rubrikoje "Ačiū, gydytojau" dienraščio priede "Sveikata" ir portale www.VE.lt.

Ištarkime nuoširdų "Ačiū" žmonėms, kurie rūpinasi brangiausiu mūsų turtu - sveikata.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder