Žydrūnas Urbonas kviečiamas tapti „Lietuvos ryto“ direktoriumi

Žydrūnas Urbonas kviečiamas tapti „Lietuvos ryto“ direktoriumi

Utenos „Juventus“ komandos siela Žydrūnas Urbonas viliojamas tapti naujuoju Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo direktoriumi. Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, Ž. Urbonas yra gavęs vilniečių pasiūlymą perimti darbus iš pasitraukiančio Martyno Purlio.

Tiesa, „BasketNews.lt“ žiniomis, mažai tikėtina, kad Ž. Urbonas priimtų sostinės klubo pasiūlymą. Atsakymą jis turi pateikti per šią savaitę.

„Juventus“ komandoje Ž. Urbonas jau daugelį metų yra svarbiausias žmogus. 2012 metais čia baigęs savo profesionalo karjerą, 40 metų vyras yra „Juventus“ komandos prezidentas ir trenerio asistentas.

Su šia komanda Ž. Urbonas 2015 metais iškovojo LKL bronzos medalius, o šiemet analogišką pasiekimą pakartojo Karaliaus Mindaugo taurės varžybose. Šiame turnyre būtent „Juventus“ eliminavo „Lietuvos rytą“ ketvirtfinalyje.

„Lietuvos rytas“ ieško naujo žmogaus vietoje M. Purlio, kuris sezono pabaigoje pareiškė pasitraukiantis iš šių pareigų. Klubo prezidentas Gedvydas Vainauskas yra minėjęs, kad naujuoju direktoriumi gali tapti kitai komandai vadovaujantis žmogus.

„Purlį pakeis arba žmogus iš mūsų klubo, arba kitos LKL komandos direktorius“, – sakė G. Vainauskas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder