„Vakarų laivų gamykla“ toliau padės siekti pergalių „Neptūnui“

„Vakarų laivų gamykla“ toliau padės siekti pergalių „Neptūnui“

Klaipėdos „Neptūnas“ ir „Vakarų laivų gamyklos“ (VLG) įmonių grupė tęsia sėkmingą bendradarbiavimą. Bendrovė uostamiesčio krepšinio klubą rems ir taip prie pergalių bei miesto garsinimo prisidės jubiliejinį – dešimtą sezoną.

„Džiaugiamės šia ilgalaike partneryste ir ją vertiname. VLG įmonių grupė tapo neatsiejama mūsų klubo dalimi, ženkliai prisidėjo prie pagrindinių pasiekimų. Stengsimės ateinantį sezoną rėmėjui sukurti kuo didesnę pridėtinę vertę, toliau visus džiuginti pergalėmis ir aukštais pasiekimais“, – tvirtino „Neptūno“ klubo direktorius Vilius Sukonas.

AB „Vakarų laivų gamykla“ įmonių grupė yra didžiausio Estijos inžinerinės pramonės koncerno BLRT Grupp dalis. Šiuo metu ji vienija 20 skirtingos specializacijos įmonių. Pagrindinės bei strateginės VLG įmonių grupės veiklos kryptys yra laivų projektavimas ir statyba, laivų remontas, stambiagabaričių metalo konstrukcijų ir sudėtingų įrenginių, skirtų naftos, dujų bei atsinaujinančios energetikos rinkai gamyba, jūrų krovinių krova ir sandėliavimo paslaugos. Šiuo metu įmonių grupėje dirba apie 2000 darbuotojų.

Solidų 50-ies metų sėkmingos veiklos jubiliejų mininčios VLG įmonių grupės generalinis direktorius Arnoldas Šileika džiaugėsi užsimezgusia tvirta draugyste su uostamiesčio krepšinio klubu „Neptūnas“, kuri tęsiasi jau dešimtmetį.

„Didžiuojamės galėdami prisidėti prie mūsų miesto krepšinio komandos sėkmės istorijos kūrimo, augimo ir tobulėjimo. Smagu stebėti iš arti, kaip klubas eina į priekį – siekė išsikeltų aukštesnių tikslų ir pasiekė puikių rezultatų. Linkiu išlikti darbštiems, neprarasti kovingumo, ryžto, užsidegimo, nebijoti kelti sau dar ambicingesnių tikslų, nes būtent tai veda į pergales tiek sporte, tiek versle. Kartu toliau garsinkime savo miestą ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų“, – teigė A.Šileika.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder