UEFA prezidentas pasakė, kada turi baigtis Čempionų lygos turnyras

UEFA prezidentas pasakė, kada turi baigtis Čempionų lygos turnyras

2019-2020 metų UEFA Čempionų lygos sezonas turi baigtis iki rugpjūčio 3 dienos, pareiškė Europos futbolo asociacijų sąjungos (UEFA) prezidentas Aleksanderis Čeferinas.

Šią savaitę UEFA pranešė dėl koronaviruso pandemijos visus savo turnyrus, kurie buvo sustabdyti kovo 13-ąją, nukelianti neribotam laikui. Taip pat anksčiau buvo skelbiama, jog Čempionų lygos ir Europos lygos finalai gali įvykti be žiūrovų.

„Iki rugpjūčio 3 dienos turi baigtis Čempionų lyga ir Europos lyga. Patekome į nekasdienę situaciją, todėl turime būti lankstūs nustatydami visus terminus. Jei krizė baigsis greičiau, galėsime viską pradėti anksčiau“, - sakė A. Čeferinas, kurio žodžius cituoja Goal.com.

Jis taip pat leido suprasti, jog atkrintamosiose varžybose vietoje rungtynių namie ir išvykoje gali įvykti vienas susitikimas neutralioje aikštėje.

„Yra keli variantai – finalo aštuoneto ar finalo ketverto turnyras. Vienintelis neteisingas sprendimas, kurį galėtume priimti dabar – žaisti taip, kad keltume pavojų žaidėjų, aistruolių ir teisėjų sveikatai ir saugumui“, - kalbėjo A. Čeferinas. 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder