Turnyro dalyves į Klaipėdą veš specialus autobusiukas

Turnyro dalyves į Klaipėdą veš specialus autobusiukas

Intensyviai ruošiamasi jau šį šeštadienį ir sekmadienį Klaipėdos miesto širdyje, Teatro aikštėje, vyksiančiam tarptautiniam moterų paplūdimio tinklinio turnyrui "Amber Cup - Kredito garantas". 

Jau ketvirtadienio rytą renginio vietoje bus pradėtas pilti smėlis, bus bus išpilta 150 kubinių metrų smėlio, įrengta tarptautinius standartus atitinkanti tinklinio aikštė su 400 vietų tribūnomis žiūrovams. 

Iš viso dalyvaus 12 šalių: Izraelio, Austrijos, Ispanijos, Čekijos, Ukrainos, Baltarusijos, Latvijos, Estijos, Suomijos, Rusijos, Švedijos ir Lietuvos atstovės. 

Viešnios iš Palangos ir Rygos oro uostų bus vežiojamos specialiu su renginio reklamomis apklijuotu transportu. 

Penktadienį vidurdienį Teatro aikštėje yra planuojama spaudos konferencija, kurios metu pasisakys viena iš renginio dalyvių, viena tituluočiausių Lietuvos tinklininkių klaipėdietė Ieva Dumbauskaitė. Ji šiame turnyre Lietuvai atstovaus su savo porininke Irina Zobnina.

Turnyro dalyvės varžysis ne tik dėl nugalėtojų taurės ir garbės, bet ir dėl prizinio fondo - 5000 eurų, kurį įsteigė "Kredito garantas".

Daugiau informacijos apie tarptautinį moterų paplūdimio tinklinio turnyrą "Amber Cup - Kredito garantas", joje dalyvausiančias komandas, jų pasiekimus ir kitą aktualią informaciją galima rasti oficialiame šio turnyro interneto puslapyje www.beachvolleyambercup.com. 

Birželio 29-30 dienomis Klaipėdos centre, Teatro aikštėje, vyksiantis turnyras visiems žiūrovams bus nemokamas.

Tarptautinio moterų paplūdimio tinklinio turnyro "Amber Cup - Kredito garantas" kovos Teatro aikštėje prasidės birželio 29 dieną (šeštadienį) nuo 9 val. ryto ir tęsis iki maždaug 22 val. Tądien vyks pogrupio dvikovos, galbūt, pirmasis atkrintamųjų etapas, o birželio 30 dieną (sekmadienį) - nuo 9 val. ryto - ketvirtfinaliai, pusfinaliai ir finalai.

Kova dėl nugalėtojų taurės planuojama 16-18 val.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder