Tenisininkai surinktas lėšas skyrė gyvūnams

Tenisininkai surinktas lėšas skyrė gyvūnams

Klaipėdoje, "Teniso arenoje", vyko vyrų ir moterų dvejetų turnyras "Zin Zino Grand Slam 2019" bei parodomosios teniso kovos. Šis turnyras buvo socialinio pobūdžio, kadangi visi surinkti pinigai skirti gyvūnų prieglaudai "Būk mano draugas".

Turnyre dalyvavo įvairių Lietuvos miestų atstovai.

Moterų grupės dvejetų varžybose nugalėtojomis tapo Raisa Jerochina ir Ramunė Rybakienė. Jos finale 6/3, 7/6 nugalėjo Daivą Mintautiškienę ir Ivetą Anilionienę. Trečios liko Kristina Siliūnas ir Gabrielė Žilienė. Paguodos turnyre triumfavo Vita Kilišauskaitė ir Natalija Šigajeva.

Vyrų "Light" grupėje lygių neturėjo Šarūnas Klasavičius ir Anatolijus Žorniakas. Antrąją vietą iškovojo Edgaras Mockus ir Arūnas Viskintas, trečiąją - Vitalijus Gerbutavičius ir Darius Žadeikis. Paguodos turnyrą laimėjo Arvydas Juozaitis ir Rolandas Razgaitis.

Vyrų "Hard" grupės nugalėtoju tapo Tomas Višinskis ir Robertas Zelickas. Jie finale įveikė Raimundą Gricių ir Andrių Žeimančių. Treti liko Marius Mėgelaitis ir Mantas Mirauskas. Paguodos turnyre triumfavo Osvaldas Kurauskas ir Žydrūnas Soraka.

Turnyro puošmena tapo komercinis mačas tarp Dariaus Griciaus ir Osvaldo Kurausko. Dvikovą po atkaklios kovos laimėjo D. Gricius - 7/5, 2/6, 10/8.

Taip pat vyko parodomasis dvejetų mačas, kuriame susitiko Tomas Vaišė ("Davis Cup" Lietuvos rinktinės narys) ir Edas Butvilas (Lietuvos U14 m. reitingo lyderis) su Jevgenijumi Grigorenko (daugkartinis Lietuvos čempionas ir tarptautinių turnyrų prizininkas) ir Mantu Griciumi (Lietuvos čempionatų ir tarptautinių turnyrų dalyvis). Po įtemptos kovos nugalėjo Tomo ir Edo duetas - 6/7, 6/3, 10/8.

TALENTAI. Parodomojo mačo nugalėtojai "Davis Cup" Lietuvos rinktinės narys Tomas Vaišė ir Lietuvos U14 m. reitingo lyderis Edas Butvilas. Tomo BUTVILO nuotr.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder