Tarptautiniame turnyre - "Viesulo" sunkiaatlečių triumfas

Tarptautiniame turnyre - "Viesulo" sunkiaatlečių triumfas

Klaipėdos centrinio stadiono sporto salėje vykusiame tradiciniame tarptautiniame sunkiosios atletikos turnyre "Grand Prix Klaipėda 2020", kur šįkart buvo kovojama dėl "Viesulo" sporto centro įsteigtos taurės, triumfavo klaipėdiečiai.

Į Klaipėdą savaitgalį buvo sugužėję per 100 jaunųjų Estijos, Latvijos ir įvairių Lietuvos miestų sunkiaatlečių.

Klaipėdiečiai parodė pavyzdį - iškovojo daugiausia medalių ir į viršų kėlė gražuolę "Viesulo" taurę.

Komandinėje įskaitoje antri liko telšiškiai, treti - vilniečiai.

Berniukai ir vaikinai varžėsi trijose amžiaus grupėse - iki 12 metų, iki 14 metų ir iki 16 metų.

Tarp dvylikamečių geriausiai sekėsi klaipėdiečiui Deividui Malvicui. Šis Vinco Šlevinskio ir Algimanto Trajanausko auklėtinis dvikovėse surinko 105 kg ir pranoko visus savo konkurentus.

Tarp dalyvių iki 14 metų nugalėtoju tapo Degaičių atstovas Gytis Lydis (dvikovės rezultatas - 135 kg, treneris Bronislavas Šiaudkulis)

Tarp dalyvių iki 16 metų aukso medalis atiteko telšiškiui Deivydui Bartkui (dvikovės rezultatas - 238 kg), treniruojamam Modesto Šimkaus.

Tarp dailiosios lyties atstovių akivaizdi lyderė - klaipėdietė Milena Norvilaitė. Regimanto Norvilo auklėtinė ir dukra dvikovėje surinko 111 kg.

Ankstesniais metais į šį turnyrą suplūsdavo dalyviai ir iš daugiau nei 10 skirtingų sporto šakų, tačiau šiemet dėl koronaviruso pandemijos dalyvių geografija susiaurėjo iki trijų Baltijos šalių.

"Mums šis turnyras - puiki jėgų patikra. Jaunimui pasivaržyti su Estijos, Latvijos ir Lietuvos įvairių miestų jaunimu - neįkainojama patirtis. Kiekvienos varžybos - naujos pamokos. Taip sparčiau judama į priekį", - akcentavo Klaipėdos "Viesulo" sporto centro treneriai Vincas Šlevinskis, Algimantas Trajanauskas, Regimantas Norvilas ir Mantas Žvirblys.

DALYVAVO ŠVENTĖJE. Klaipėdos sunkiaatlečiai praėjusį savaitgalį ne tik dalyvavo varžybose, bet ir buvo pakviesti į Malūno parko bendruomenės dienos šventę - organizavo įvairias jėgos sporto rungtis.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder