Sunkiaatlečiai atsidėkojo pagalbininkams

Sunkiaatlečiai atsidėkojo pagalbininkams

Klaipėdos sunkiosios atletikos treneris Bronislavas Vyšniauskas, Lietuvos sunkiosios atletikos federacijos (LSAF) prezidentas Arvydas Vaitkus ir LSAF viceprezidentas Vytautas Čepas oficialiai atsidėkojo pagalbininkams, prisidėjusiems prie rugsėjo mėnesį Klaipėdoje vykusio Europos jaunučių (iki 15 metų) ir jaunių (iki 17 metų) čempionato organizavimo.

"Amberton Klaipėda" viešbutyje esančiame restorane susirinko gausus būrys pirmenybių organizacinio komiteto narių ir rėmėjų, Klaipėdos valdžios atstovai.

Visi jie sulaukė šiltų žodžių, padėkų, čempionato atminimo prizų.

"Mums daugelis sakė, kad bent per praėjusį dešimtmetį taip puikiai organizuoto čempionato Europoje nebuvo. Juk Klaipėdoje susirinko apie 450 čempionato dalyvių iš 37 valstybių. Mes matėme, kad visi jie išsivežė pačius geriausius ir maloniausius prisiminimus apie Klaipėdą ir mūsų galimybes organizuoti ir pravesti tokio rango čempionatą", - sakė B. Vyšniauskas.

Pasak klaipėdiečių trenerio, puikią praėjusio čempionato organizaciją ir jo populiarumą liudijo ir toks faktas: tiesioginę varžybų transliaciją internetu stebėjo daugiau nei 400 tūkst. žmonių.

"Europai ne kartą įrodėme, kad mūsų, mažos šalies, sunkiaatlečiai gali skinti laurus aukščiausio rango varžybose, o rugsėjį pademonstravome ir savo organizacinius sugebėjimus. Sulaukėme daug pagyros žodžių bei siūlymų Klaipėdoje organizuoti Europos arba pasaulio jaunimo čempionatus ar net Europos suaugusiųjų čempionatus", - ne kartą spaudoje rašytus žodžius susirinkusiems pakartojo B. Vyšniauskas.

Nors Lietuvai pavyko iškovoti tik vieną mažąjį medalį, tačiau komandinėje įskaitoje iki 15 metų Lietuva užėmė 2-ają vietą Europoje, o iki 17 metų - 6-ają vietą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder