Subyrėjęs Klaipėdos „Neptūnas“ krito Prienuose

Subyrėjęs Klaipėdos „Neptūnas“ krito Prienuose

Ketvirtajame kėlinyje vos 7 taškus įmetęs Klaipėdos „Neptūnas” (8-14) antrą kartą šiame sezone nusileido Prienų „Cbet” (7-15) komandai 66-72 (15:10, 18:15, 13:28, 7:19).

Puikiai rungtynes pradėjęs Klaipėdos „Neptūnas” jau pirmosiomis minutėmis nurūko į priekį. Visose statistikos kategorijose pirmajame ketvirtyje tiesiog dominavę svečiai anksti pasiuntė savo varžovus į nokdauną.

Matas Jogėla pirmajame kėlinyje pelnė 10 taškų ir buvo pagrindinis gero uostamiesčio komandos žaidimo kalvis.

Pirmoje rungtynių pusėje „Neptūnas” dominavo po krepšiais. Klaipėdiečiai atkovotus kamuolius laimėjo 24:10 ir pelnė 15 taškų antrais bandymais, kai tuo tarpu Prienų „Cbet” atsakė vos 1 tašku.

Po ilgosios pertraukos Prienų komanda pradėjo mažinti atsilikimą. Ketvirčio pabaigoje Justinas Jogminas pelnė dvitaškį, pridėjo vieną baudos metimą, o skirtumas tarp komandų ištirpo iki senai matyto 6 taškų (59:53). „Cbet” komandai trečiajame kėlinyje atsirišo tritaškiai. Jei per pirmus du kėlinius ši ekipa buvo pataikiusi vos 2 tritaškius, tai šiame ketvirtyje jie pataikė dvigubai daugiau – 4.

Ketvirtajame kėlinyje uostamiesčio krepšininkams fatališkai nesisekė puolime. Per 8 žaidimo minutes, klaipėdiečiai buvo įmetę vos 3 taškus.

Ignas Sargiūnas taikliu dvitaškiu metimu persvėrė rungtynių rezultatą savo komandos naudai (62:64). Paskutinį kartą šeimininkai pirmavo tik rungtynių pradžioje. Rungtynių pabaigoje tritaškį metimą realizavo Mindaugas Sušinskas, Emmanuelis Lecomte pataikė iš eilutės, o „Cbet” pranašumas išaugo iki 7. „Neptūno” bandymas sugrįžti į rungtynes nebuvo sėkmingas, o „Cbet” pergalės iš rankų nepaleido.

Klaipėdos „Neptūnas”: Matas Jogėla 14, Benas Griciūnas 10 (8 atk.kam), Evaldas Šaulys ir Simas Galdikas – po 8.

Prienų „Cbet”: Egidijus Dimša 13, Dominykas Domarkas 12, Ignas Sargiūnas 11, Mindaugas Sušinskas 10.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder