Su Kauno meru prieš kelionę namo atsisveikino garsusis „Žalgirio" treneris Joanas Plaza

Su Kauno meru prieš kelionę namo atsisveikino garsusis „Žalgirio" treneris Joanas Plaza

Trečiadienį savivaldybėje atsidėkodamas už nuoširdų darbą treneriui Joanui Plazai, praėjusį sezoną treniravusiam „Žalgirio" krepšininkus, Kauno meras Andrius Kupčinskas įteikė miesto simbolį - tauro skulptūrėlę. Treneris savivaldybėje apsilankė prieš kelionę namo, į Ispaniją.

„Ordino Kauno savivaldybė neturi, tačiau tikiuosi, kad šis mūsų miesto simbolis ras vietą Jūsų namuose ir Jums primins mūsų miestą Kauną", - sakė A. Kupčinskas.

Į Ispaniją išskrendantis J. Plaza prisipažino iš Kauno išsivežąs pačius geriausius įspūdžius, taip pat jis pasidalijo mintimis apie praėjusį „Žalgirio" sezoną bei savo gyvenimą Kaune.

„Pastaruosius 10 mėnesių gyvendamas Kaune, spėjau pastebėti, kaip įvairiose gyvenimo situacijose jaučiasi antro pagal dydį miesto Kauno ir sostinės konkurencija. Pats gyvenu Barselonoje ir matau, kaip dažnai šis miestas yra lyginamas su šalies sotine Madridu.

Visada sakau: kartais geriau būti mažesniu, ne tokiu turtingu, bet išlikti savimi. Tą patį galiu pasakyti ir apie Kauną bei kauniečius. Išsivežu pačius geriausius prisiminimus apie komandą, sirgalius bei miestiečius. Iš jų sulaukiau daug dėmesio ir pagarbos", - kalbėjo J. Plaza.

Ispanas pabrėžė, jog „Žalgirio" klubas yra geriausias ne vien Kauno, - ir visos Lietuvos ambasadorius užsienyje, todėl jam būtina ne tik miesto, bet ir valstybės finansinė parama. 

Paklaustas apie galimybes kada nors ateityje sugrįžti į Kauną, J. Plaza tvirtino neatsisveikinąs visam laikui. Tad susitikimą su Kauno meru garsus krepšinio specialistas baigė ištardamas „Iki pasimatymo".

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder