Stalo tenisininkams ir karatistams - mero padėka

Stalo tenisininkams ir karatistams - mero padėka

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas tęsia tradicijas ir pagerbia nusipelniusius Klaipėdos sportininkus. Šįkart dėmesio sulaukė stalo tenisininkai ir karatistai.

Kroatijoje Europos universitetų sporto žaidynėse stalo teniso vienetų varžybose sidabro bei bronzos medalius iškovojo Alfredas Udra ir Tomas Mikutis. Jie taip pat pelnė ir bronzos medalius dvejetų varžybose.

Taip pat uostamiesčio galvos šiltų žodžių bei sveikinimų sulaukė Klaipėdos "Shodan" kiokušin karatė klubo sportininkai, sėkmingai kovoję Europos jaunimo ir jaunių čempionatuose Serbijoje ir Gruzijoje: Laurynas Vaičikauskas, Gytis Ruzgys, Monika Ryžkovaitė, Monika Tydikaitė ir Eventas Gužauskas.

"Tbilisyje vykusiose Europos jaunių pirmenybėse Lietuvos rinktinė iškovojo 6 aukso medalius. Keturi jų buvo parvežti į Klaipėdą. Tai akivaizdžiai parodo, kad "Shodan" klubas yra lyderis mūsų šalyje", - džiaugėsi karatistų treneris Lukas Kubilius.

Sportininkus atėjo pasveikinti ir naujasis Klaipėdos savivaldybės Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Saulius Paliulis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder