Sporto klubas "Klaipėda Gym" plečia nuolaidų ir paslaugų spektrą

Sporto klubas "Klaipėda Gym" plečia nuolaidų ir paslaugų spektrą

"Amberton Klaipėda" viešbutyje įsikūręs vienas šiuolaikiškiausių sporto klub7 "Klaipėda Gym" naująjį sportavimo sezoną pradeda plėsdamas paslaugų spektrą ir siūlydamas lanksčią nuolaidų sistemą. Nuo šiol be treniruoklių salės, stalo teniso, baseino ir pirčių paslaugų, "Disco bike", "Roller" masažų, TRX treniruočių jau vyksta aerobikos, kalanetikos ir jogos treniruotės su nauja trenere Lijana Noreikiene.

"Nuolat stengiamės taikytis prie klientų poreikių ir naujausių technologijų. Norime, kad žmonės sportuotų sveikai ir nenuobodžiai", - pabrėžė "Klaipėda Gym" vadovas Tadas Vilkas.

Jis pasidžiaugė, kad aerobikos, jogos ir kalanetikos treniruotes veda nauja, tačiau daug patirties šioje srityje jau turinti profesionali trenerė Lijana Noreikienė bei iki šiol daugiau su TRX treniruotėmis plušėjusi Ligita Fontaitė.

Be šių trenerių, "Klaipėda Gym" klube dar dirba būrys kompetentingų sporto specialistų, tarp jų treniruoklių salėje (kur tik kokybiški italų firmos "Techno Gym" treniruokliai) naudingus patarimus žarstantys Armandas Pikelis ir Asta Masaitytė, taip pat daug sporto mėgėjų pagyrų sulaukianti TRX ir "Disco bike" treniruočių specialistė Rasa Vilkienė.

Specialios svarstyklės

"Klaipėda Gym" jau daugiau nei prieš metus įsigijo profesionalias medicinines kūno analizės svarstykles, kurios padeda žmogui labiau pažinti savo kūną ne tik išoriškai, bei iš vidaus.

Japoniškos, Europoje mediciniškai sertifikuotos svarstyklės žmogui padeda sekti savo kūno rezultatus, atskirai įvertinti riebalinę, raumenų ir kaulų masę, organizme esantį vandens kiekį kilogramais ir procentais, išmatuoja vidaus organų riebalinę masę, nustato gyvybinių funkcijų palaikymui reikalingas kilokalorijas, atskleidžia žmogaus metabolinį kūno amžių.

Visa tai nustatoma per pėdas aštuoniais skirtingais impulsais.

Treneriai taip pat išmatuoja žasto, dilbio, krūtinės ląstos, šlaunies, blauzdos, liemens ir klubų matmenis. Visa tai suvedama į specialią kompiuterinę programą ir susisteminami duomenys.

"Iš šių duomenų gaunamas bendras kūno vaizdas, programa pateikia analizę. Tuomet galime rekomenduoti žmogui jo gyvenimo sportinį ritmą, ko trūksta ir ką reikėtų tobulinti", - aiškino sporto klubo treneriai.

Pasak T. Vilko, kuriam ir kilo idėja įsigyti ne vieną tūkstantį litų kainavusias svarstykles, tai labai gera motyvacija sportuojančiam žmogui, o nesportuojančiam padeda atskleisti, kad gal jau laikas pakeisti gyvenimo būdą.

"Atsižvelgiant į pateiktus duomenis klientui duodamos užduotys, o po mėnesio ar trijų medicininėmis svarstyklėmis vėl atliekama kūno analizė, ir stebimi kūno pokyčiai, progresas. Lyginami duomenys. Žmogus akivaizdžiai gali matyti, ar jo triūsas sporto salėje duoda teigiamų rezultatų, ar ne, - kalbėjo "Klaipėda Gym" vadovas.

- Klientui yra išduodami lapai su jo kūno analize, matmenimis, grafikais. Tai tarsi kūno išklotinės kompozicija. Treneriai jiems viską detaliai išaiškina. Kituose sporto klubuose išmatuojamas tik KMI - kūno masės indeksas, o į kitus duomenis numojama ranka. Mes siekiame, kad žmogus apie savo kūną žinotų kuo daugiau", - pabrėžė T. Vilkas.

Plaukimo mokykla

"Klaipėda Gym" visiems norintiems siūlo išmokti plaukti arba jau patobulinti savo plaukimo įgūdžius. Šiame sporto klube yra šiuolaikiškas 22 metrų dviejų takelių baseinas.

Išmokti plaukti gali visi: ir maži, ir jau suaugę asmenys. Renkamos mergaičių, berniukų ir suaugusiųjų grupės. Taip pat pagal pageidavimus galima užsisakyti individualias plaukimo pamokas, gauti išsamias plaukimo trenerio Aleksandro Siakki konsultacijas.

Plaukimo subtilybių ugdantis A. Siakki - toli gražu ne naujokas plaukimo srityje. Jis daugiau nei 15 metų susijęs su plaukimo sportu. Pats daugiau nei dešimtmetį mokyklose vaikus mokė plaukimo paslapčių, paplūdimiuose dirbo gelbėtoju, o dabar yra Klaipėdos skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas.

Sporto klubo "Klaipėda Gym" baseine taip pat galima mėgautis masažinėmis srovėmis, džiakuzi zona. Taip pat yra ir atskiri vaikų bei VIP baseinai. Pastarajame vyksta nėščiųjų "AQUA Aerobika" užsiėmimai.

Baseine sumontuota moderni dozavimo įranga ir naudojama sertifikuota vokiečių gamybos chemija.

Čia pat įrengta garinė ir suomiška pirtys.

"Plaukimas - gyvybiškai būtinas įgūdis. Užsiėmimų metu išmoksite plaukti, užlaikyti kvėpavimą, pajusite buvimo vandenyje malonumą. Be to, plaukimas labai teigiamai veikia širdies, kraujagyslių, kvėpavimo, imuninę sistemą", - teigė T. Vilkas.

Lojalumo programa

"Klaipėda Gym" sporto klubo klientas, atvedęs naują narį, kuris įsigyja abonementą, gauna 25 Lt nuolaidą naujam abonementui. Naujų klientų atvedimo skaičius neribojamas.

Sporto klubo lojaliems klientams, kurie lankosi daugiau nei 1 mėn., taikoma 5 proc., daugiau nei 2 mėn. - 10 proc., daugiau nei 3 mėn. - 15 proc. nuolaidos. Nutraukus lankymą nuolaidos panaikinamos.

Sporto klubo klientas, atvedęs naują narį, kuris įsigyja abonementą į "Roller" masažus, gauna dovanų 1 nemokamą "Roller" masažo seansą. Naujų klientų atvedimo skaičius neribojamas.

"Būtent "Roller" masažai su limfodrenažinių aparatų pagalba padės greitai ir kokybiškai vos per mėnesį sumažinti kūno apimtis nuo 7 iki 15 cm", - pasakojo T. Vilkas.

Norintieji sužinoti daugiau apie sporto klubo "Klaipėda Gym" taikomas akcijas bei įsigyti abonementų gali kreiptis telefonu: 8 675 48 584 arba www.klaipedagym.lt.

Dėmesio įmonėms: norite sportuoti ir gauti savo įmonei gerą nuolaidą? Atsiųskite laišką "Norime sportuoti", nurodykite žmonių skaičių, įmonės pavadinimą, kontaktus, ir jūs gausite viliojantį pasiūlymą sporto paslaugoms įsigyti. Laiškus siųskite elektroniniu paštu: [email protected].

Reklama

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder