Šįvakar - "Neptūno" ir "Juventus" mūšis

Šįvakar - "Neptūno" ir "Juventus" mūšis

Ketvirtadienį 19 val. "Švyturio" arenoje Klaipėdos "Neptūnas" sieks į savo sąskaitą įsirašyti jau 25 pergalę šį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezoną.

Klaipėdiečių kelyje - vis geresnį žaidimą demonstruojanti Utenos "Juventus".

25 pergalės reguliariajame sezone šalies pirmenybėse - antras geriausias rezultatas klubo istorijoje, kuris buvo užfiksuotas ir pernai. Daugiau pergalių klaipėdiečiai buvo iškovoję tik 2014-2015 metų sezone, kai per 40 mačų triumfavo 31 kartą.

Nors uostamiesčio ekipa žygiuoja pergalingu ritmu, tačiau treneris Kazys Maksvytis žaidime mato ir taisytinų dalykų. "Žaidimas nėra tobulas, tačiau skiname pergales, - teigė "Neptūno" treneris K. Maksvytis. - Komandoje yra susiklausymas, ir nebloga disciplina. Gaila, bet jos nepavyksta išlaikyti visas 40 rungtynių minučių. Iki tobulo žaidimo dar toli, jį galime gerinti visur. Svarbiausia, kad esame kovoje dėl antrosios vietos."

Pasak "Neptūno" trenerio, šįvakar laukia sunkus mačas.

"Utenos komanda panaši į "Lietkabelį". Tai atletiška ir aukšta komanda, žaidžia gudriai, gali rungtyniauti aukštu ir žemu penketu, kaitalioja gynybos sistemas. Tikrai stiprus varžovas", - kalbėjo K. Maksvytis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder