Sąjūdžio parke - riedlenčių ir BMX dviračių čempionatas

Sąjūdžio parke - riedlenčių ir BMX dviračių čempionatas

Klaipėdiečiai ir miesto svečiai šiandien, per valstybinę šventę – Mindaugo karūnavimo dieną, smagių įspūdžių pasisemti turi galimybę ne tik Klaipėdos senamiestyje, bet ir pietinėje miesto dalyje. Čia vos prieš metus atidarytame parke riedlenčių ir BMX dviračių sporto aistruoliams buvo suteikta galimybė atskleisti savo talentus.

Sąjūdžio parke įrengtame riedlenčių ir BMX diračių parke susirinko gausus būrys riedlentininkų, BMX dviračių sporto mėgėjų ir profesionalų iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos. Jau šiandien vakare paaiškės geriausieji ir bus apdovanoti rėmėjų įsteigtais prizais.

Susirinko ne tik dalyviai, bet ir daugybė juos palaikančių žiūrovų.

Čempionatą 11 valandą pradėdo jaunių amžiaus grupė. „Future Skater“ riedlentininkai savo galimybėms atskleisti turėjo lygiai dvi minutes. Per šį laiko tarpą dalyviai iki 16 metų demonstravo išmoktus triukus ir stengėsi sužavėti teisėjus. Jaunių grupėje savo talentą atskleidė ir jauniausias riedlentininkas Vainius. Vos devynerių metų berniukas nė kiek nenusileido vyresniems draugams.

„Skater“ riedlentininkai, vyresni nei 16 metų vaikinai, kliūčių aikštėje skriejo po du, taip pat turėdami kelias minutes sužibėti ir patekti į finalą. Tarp vyresniųjų amžiaus grupės dalyvių pasirodė ir klaipėdietis Andrius Ūsas. Jį pristatęs čempionato vedėjas vaikiną apibūdino kaip tikrą riedlenčių asą.

„Seaside Session“ čempionate žiūrovai išvydo ir BMX (Bicycle MotoCross) dviračių aistruolius. Tarpusavyje kovėsi Baltijos šalių atstovai, taip pat suskirstyti į jaunių ir suaugusiųjų amžiaus grupes.

Laimėtojų laukia rėmėjų įsteigti prizai, kurie vyresniosios amžiaus grupės dalyviams bus įteikti už pirmąją, antrąją, ir trečiąją vietas, o jauniai bus apdovanoti kaip ateities riedlentininkai ir BMX dviratininkai. Pagrindinėse rungtyse sėkmės nesulaukę sportininkai turės galimybę sužibėti papildomose rungtyse. 18.40 val. visi norintieji varžysis dėl greičiausio riedlentininko titulo, o BMX dviračių sporto aistruoliai galės tapti aukščiausio šuolio meistrais.

Čempionato teisėjams, profesionaliems riedlentininkams ir BMX dviratininkams, išrinkus laimėtojus jiems bus įteikti 150, 100, 75, ir 50 eurų vertės prizai.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder