Rungtynės tarp „Žalgirio“ klubo bei Milano „AX Armani“ įvyks

Rungtynės tarp „Žalgirio“ klubo bei Milano „AX Armani“ įvyks

„Žalgirio“ arenoje penktadienio Eurolygos rungtynės tarp „Žalgirio“ klubo bei Milano „AX Armani“ ekipos įvyks, patvirtino Kauno „Žalgirio“ komandos generalinis direktorius Paulius Motiejūnas. Jis dar kartą patikino, kad arenoje bus imtasi visų saugumo priemonių dėl koronaviruso grėsmės.

„Kreipėmės į Eurolygą, gavome atsakymą, kad nukelti rungtynių neįmanoma. Kitas variantas buvo žaisti be sirgalių, bet mes manome, kad klubas egzistuoja, gyvuoja dėl sirgalių ir rungtynės vyksta dėl jų.

Sirgalių palaikymas mums be galo svarbus. Todėl žaisime su sirgaliais ir nesvarstome varianto žaisti be jų. Imsimės visų apsisaugojimo priemonių, kokių tik įmanoma imtis. Kaip ir buvome minėję, stengsimės garantuoti saugų visų buvimą arenoje“, – teigė P. Motiejūnas.

„Žalgirio“ komandos generalinis direktorius teigia, kad italų sirgalių įrungtynes atvyks labai mažai.

„Labai nedaug. Po vakar pranešimo klubas informavo, kad visi sirgaliai, kurie turėjo skristi kartu, atsisakė skristi“, – teigė jis.

P. Motiejūnas taip pat patikino, kad jei lietuvių sirgaliai baiminasi dalyvauti rungtynėse dėl koronaviruso grėsmės, jie gali užpildyti prašymą susigrąžinti pinigus už bilietus. Pasak direktoriaus, arena jau yra gavusi tokių prašymų, bet labai nedaug.

„Šiuo metu lietuvių kreipėsi labai nedaug. Net ne šimtais, ne dešimtimis, o vienetais“, – sakė jis.

Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) Ekstremalių situacijų operacijų centras trečiadienio vakarą kreipėsi į Kauno „Žalgirį“, rekomenduodamas atidėti penktadienį Kaune numatytas Eurolygos krepšinio rungtynes su Milano „AX Armani“ arba jas žaisti be žiūrovų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder