Rinktinę paliko Valdemaras Chomičius

Rinktinę paliko Valdemaras Chomičius

Pasaulio čempionatui besiruošianti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė antradienį atvyko į Ispanijos sostinę Madridą, kuriame žais draugiškas rungtynes su ispanais ir amerikiečiais.

Nacionalinėje komandoje išlieka neaiški koją susižeidusio Roberto Javtoko situacija. Antradienį ryte kapitonas dirbo treniruoklių salėje su komanda, vakare planuoja treniruotis krepšinio salėje. Ar penktadienį jis galės žaisti su ispanais, rinktinės gydytojas Vytenis Trumpickas kol kas prognozuoti nesiryžo - sakė, kad reikia dar truputį palaukti ir pažiūrėti, kaip R. Javtokas jausis po vakarinės treniruotės ir jos metu patirtų krūvių.

Beje, sumažėjo rinktinės trenerių štabas - išvyko vienas vyriausiojo trenerio asistentų Valdemaras Chomičius. Jis turejo palikti rinktinę dėl darbo naujajame klube - Maskvos srities "Triumf", su kuriuo turi pradėti ruoštis naujam sezonui.

"Labai gaila, kad Valdas turėjo išvykti, tačiau kaip kolega jį puikiai suprantu – vis tik būtent klubas yra pagrindinis trenerio uždarbio šaltinis. Valdas ir per ta trumpa laiką, kol buvo su mumis, labai padėjo – jo patirtis, žinios, pozityvi energija ir žmogiškos savybės šiai komandai davė labai daug", - sakė rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra.

Jo teigimu, V. Chomičiaus fukcijas pasidalins likę rinktinės trenerių štabo nariai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder