Principinis Mančesterio derbis baigėsi "Man City" pergale

Principinis Mančesterio derbis baigėsi "Man City" pergale

Pirmadienį vėlai vakare viso pasaulio futbolo gerbėjus prie žydrųjų televizoriaus ekranų sutraukė principinis Mančesterio derbis tarp "Man Utd" ir "Man City" futbolininkų.

"Old Trafford" stadione vykusį XXXII turo karą rezultatu 2-1 laimėjo Roberto Mancini auklėtiniai, tačiau mūšį ir Anglijos "Premier" lygos titulą veikiausiai iškovos "raudonieji velniai", kurie prieš miesto varžovus vis dar turi 12 taškų persvarą.

Pirmasis kėlinys baigėsi be įvarčių, nors gerais šansais pasižymėti nepasinaudojo Davidas Silva ir Samiras Nasri, o Rafaelis prieš pertrauką pataikė į virpstą.

51 minutę Ryanas Giggsas suklydo aikštės viduryje ir greitą ataką surengę svečiai po Jameso Millnerio šūvio iš už baudos aikštelės ribų įsiveržė į priekį.

"Man City" pranašumą išlaikė mažiau nei 10 minučių, mat Robinas Van Persie po standartinės situacijos pasiuntė kamuolį į priešininkų baudos aikštelę, o po Philo Joneso smūgio galva kamuolys pataikęs į Vincentą Kompany įskriejo į Joe Harto ginamų vartų tinklą.

Vis dėlto lemiamą mačo žodį tarė nuo atsarginių žaidėjų suolelio kilęs Sergio Aguero - argentinietis apėjo tris "Man Utd" futbolininkus ir nepaliko vilčių Davidui De Gea.

Iki čempionato pabaigos lieka šeši turai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder